Stiri mondene

Johnny Depp şi Jeff Beck sunt acuzați că au plagiat melodia „Sad Motherfuckinn' Parade”

Sad Motherfuckinn' Parade
Sad Motherfuckinn' Parade [Sursa foto: Captură YouTube]
Johnny Depp şi Jeff Beck au lansat un album comun în iulie și sunt acuzaţi că ar fi preluat, fără autorizare, un poem de Bruce Jackson

O melodie intitulată „Sad Motherfuckin’ Parade” de pe album pare să aibă multe versuri din „Hobo Ben”, o poezie și o melodie interpretate de Slim Wilson. 

Citeste si: Avocații lui Johnny Depp ar fi vrut să o defăimeze pe Amber Heard prin trecutul ei: „Au vrut să sugereze că a fost escortă”

Ce versuri ar fi copiat Johnny Depp şi Jeff Beck?! 

Publicat în 1974, în volumul „Get Your Ass In The Water And Swim Like Me”, acest text intitulat „Hobo Ben” relatează periplurile unui vagabond, Slim Wilson, care călătoreşte de-a lungul Statelor Unite.  

„Singurele două versuri scrise de Depp şi Beck pe care am putut să le găsesc în tot cântecul sunt „Big time motherfucker” şi „Bust it down to my level”. Restul provin din poemul meu. Public

chestii de 50 de ani şi este prima dată când cineva îşi însuşeşte versurile, punându-şi propriul nume pe ele”
, a declarat Bruce Jackson pentru Rolling Stone.

Citeste si: Johnny Depp, de nerecunoscut! Transfoarmarea radicală a actorului pentru noul film „Minamata”

Bruce Jackson a declarat presei că nu intenţionează să-i dea în judecată pe Johnny Depp şi Jeff Beck, dar analizează, împreună cu fiul lui, Michael Lee Jackson, alte posibile căi prin care să-i atace.