Stiri mondene

Trupa Gaz pe Foc se reunește pentru un scop caritabil

Trupa Gaz pe Foc se reunește pentru un scop caritabil
Trupa Gaz pe Foc se reunește pentru un scop caritabil [Sursa foto: PixaBay]
Lucian Viziru, Andrei Roșu, Alin Lupșa și Paul Panait se vor reuni pentru o perioadă scurtă de timp pentru a strânge donații pentru fundația HOSPICE.

HOSPICE Casa Speranței, o fundație care a reușit să ofere, până în prezent,  îngrijire paliativă pentru 45.000 de pacienți, atat adulți cat și copii.

Trupa Gaz pe Foc, înființată acum 30 de ani va lansa piesa „ Încă te caut ”, alături de un videoclip oficial, și vor susține o serie de concerte caritabile pentru fanii lor din toată țara.  

Campania de strângere de fonduri se va desfășura în perioada iulie – septembrie 2022. Fanii vor putea cumpăra bilete pentru a participa la concertele trupei Gaz pe Foc. 100% din contravaloarea biletelor va fi direcționată către HOSPICE Casa Speranței. În plus, cei care doresc să doneze o pot face și prin SMS la 8864 cu textul TIMP. 

Citeste si: Invitatul de 12! Gaz pe Foc, totul despre reuniunea lor de la 30 de ani de la înființare: „Să folosească campania pentru o strângere de fonduri”

Primele declarații ale membrilor trupei „Gaz pe Foc” despre reuniunea lor

Membri trupei Gaz pe Foc au vorbit despre acest eveniment caritabil despre activitatea HOSPICE Casa Speranței, cât și despre cum este ca acum, la 30 de ani de la înființarea trupei, să urce din nou pe scenă. 

Citeste si: După despărțirea de Brad Pitt, Angelina Jolie a recunoscut că are un nou crush. Despre ce bărbat misterios este vorba

Trupa Gaz pe Foc se reunește pentru un scop caritabil
Trupa Gaz pe Foc se reunește pentru un scop caritabil[Sursa foto: Facebook]

„Bucuria mea de a participa la acest proiect este dublă, aniversând 30 de ani de la înființarea HOSPICE Casa Speranței în același an în care se împlinesc 30 de ani de la înființarea trupei noastre. Cunosc din experiență personală ce înseamnă să lupți pentru cineva drag și fiecare zi câștigată este o binecuvântare. De aceea, am rezonat întotdeauna cu astfel de proiecte, cu atât mai mult de data aceasta când sunt convins că ne vor sprijini atât colegii noștri din show biz și din sport, cât și oamenii care vor și pot face un bine”, a declarat Lucian Viziru. 

„În toate proiectele de anduranță în care am promovat HOSPICE Casa Speranței, fie că a fost o simplă alergare de oraș, organizarea anuală a Transmaraton, traversarea Canalului Mânecii înot sau a Atlanticului într-o ambarcațiune cu vâsle, am simțit că orice efort sau disconfort este prea mic în comparație cu suferința pacienților – adulți și copii – care depind de donațiile noastre și de ajutorul HOSPICE Casa Speranței pentru a primi îngrijirea și alinarea de care au atât de mare nevoie. Mulțumim anticipat tuturor celor care susțin această campanie, precum și viitoarele inițiative ale acestei echipe minunate!”, a povestit Andrei Roșu. 

Citeste si: De la concurent, la jurat la „The Voice”! Camila Cabello trebuie să găsească repede o strategie pentru a aduce victoria în echipa sa

Trupa Gaz pe Foc se reunește pentru un scop caritabil
Trupa Gaz pe Foc se reunește pentru un scop caritabil[Sursa foto: PixaBay]

„Pentru noi, Gaz pe Foc nu «s-a stins» niciodată și am simțit că va exista un moment în care ne vom întoarce, chiar dacă pentru o perioadă scurtă. Sunt fericit că putem să ne reîntâlnim fanii, în pofida faptului că nu mai avem 20 de ani, iar copiii noștri au vârsta la care noi făceam primii pași în muzică. Și, firește, sperăm să ne ajute nevoia de implicare și donațiile fiecăruia dintre noi”, a spus și Paul Panait. 

„Lumea s-a schimbat și anii au trecut, dar dragostea pentru tot ceea ce înseamnă muzică a rămas la fel de puternică în sufletul meu. Sunt medic și în fiecare zi fac tot ce pot pentru a alina durerea pacienților mei și pentru a le readuce zâmbetul pe buze. Este ceea ce face și fundația HOSPICE Casa Speranței, și mă bucur că putem ajuta prin tot ceea ce înseamnă această reunire a formației noastre. Am compus și am cântat melodii care au adus emoție și fericire în sufletul atâtor generații care au vibrat odată cu noi și sper să o facem din nou, pentru cei care ne apreciază muzica, pentru pacienții HOSPICE Casa Speranței și familiile acestora, pentru toți cei care cred că, împreună, putem contribui la o lume mai bună”, a declarat Alin Lupșa.