Stiri mondene

Alex Rodriguez, despre posibila împăcare dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck: „Este șocat de faptul că...”

Alex Rodriguez, despre posibila împăcare dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck: „Este șocat de faptul că...”
Alex Rodriguez este extrem de întristat de apropierea dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Ce reacție a avut fostul logodnic al vedetei când a văzut imaginile cu cei doi?

Ben Afflek și Jennifer Lopez au fost surprinși împreună, în aceeași mașină, după ce au aterizat cu un avion  privat pe un aeroport din Los Angeles. Cei doi au revenit dintr-o vancanță petrecută în Montana, unde Affleck ar deține o cabană de schi la Yellowstone Club în Big Sky. La vederea imaginilor, au început să circule zvonuri despre o posibilă împăcare între Jennifer Lopez și Ben Afflek.

Reamintim că primele informații despre o posibilă împăcare au apărut încă de la finalul lunii aprilie, când actorul a fost surprins de paparazzi în mașina lui Jennifer Lopez. Deși fanii celor doi sunt mai mult decât încântați, nu același lucru se poate spune și despre Alex Rodriguez. Fostul logodnic al vedetei este extrem de întristat de apropierea dintre Lopez și Affleck. 

„Alex Rodriguez este șocat de faptul că J.Lo a trecut peste. El chiar credea că vor reuși să facă lucrurile să meargă și că se vor împăca. A încercat să o contacteze pe J.Lo și să se vadă cu ea, însă aceasta l-a respins. Însă, se pare că Jennifer Lopez nu este dispusă să îi mai ofere o a doua șansă. Nu este interesată să reaprindă nimic cu Alex Rodrguez. S-a terminat.”, a declarat o sursă apropiată. 

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit definitiv

După aproximativ patru ani de relație, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au spus „adio”. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate fără scandal, spunând că și-au dat seama că se înțeleg mai bine în calitate de prieteni. Ei bine, anunțul a venit ca o surpriză neplăcută pentru fanii celor doi.

„Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune. Ne dorim binele unul pentru celălalt. Din respect, singurul alt comentariu pe care trebuie să-l spunem este să vă mulțumim tuturor celor care ne-ați trimis mesaje de susținere în această perioadă .”