Stiri mondene

Jennifer Lopez le-a arătat fanilor din mediul online cum este chipul ei cu adevărat, fără filtre și fără machiaj: „Mă simt un pic epuizată și obosită”

Cum arată Jennifer Lopez fără strop de machiaj
Cum arată Jennifer Lopez fără strop de machiaj [Sursa foto: Facebook]
Jennifer Lopez s-a afișat în fața fanilor fără strop de machiaj. Uite cum arată vedeta!

Recent, Jennifer Lopez și-a surprins fanii cu un clip în care arată altfel decât ne-a obișnuit în viața de zi cu zi, fiind arânjată și îmbrăcată în haine impecabile. În aceste momente, vedeta se află în Spania, acolo unde filmează pentru o producție Netflix.

Cum arată Jennifer Lopez fără strop de machiaj
Cum arată Jennifer Lopez fără strop de machiaj[Sursa foto: Facebook]

Pentru că împărtățește tot cu fanii săi, artista a postat cu clip pe contul său de Instagram, spunând că este obosită, iar unele filmări sunt dificile.

Din imagini putem observa că Jennifer Lopez apare fără strop de machiaj, are părul strâns într-un coc și poartă un halat. Semn că fanii artistei i-au apreciat curajul de a se afișa într-o ipostaza naturală, clipul a reușit să strângă numeroase aprecieri.

Citeste si: Jennifer Lopez și Maluma au lansat „Marry Me”, melodia de pe coloana sonoră a filmului cu același nume

Sunt la filmări, foarte departe de casă. Suntem spre final, mă simt un pic epuizată, obosită… filmăm mult. Când faci filme de acțiune, acestea își pun amprenta pe corpul tău. Acum filmăm și noaptea, și se vede pe fața mea. Nu dormim suficient”,  le-a explicat Jennifer Lopez fanilor.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer Lopez, despre sacrificiile pe care le-a făcut în cariera sa

Într-un interviu oferit pentru revista „W“, Jennifer Lopez a dezvăluit ce sacrificii a făcut în numele carierei şi a recunoscut că a fost nevoită să plece de acasă pentru a-şi urma visul. Vedeta a povestit cât de dificili au fost primii ani în care a performat ca dansatoare, mai ales că mama ei nu credea că va avea un viitor în acest sens.

Cum arată Jennifer Lopez fără strop de machiaj
Cum arată Jennifer Lopez fără strop de machiaj[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck, apariție de milioane pe covorul roșu de la premiera filmului „The Tender Bar”

„M-am certat cu mama. Nu voiam să merg la colegiu, îmi doream să-mi dedic tot timpul dansului, deci m-am rupt de ea. Am început cariera dormind pe o canapea din sala de dans, nu aveam unde să locuiesc, dar i-am zis: «Ăsta este drumul meu»(...) Am obţinut un job de dansatoare în Europa. Când m-am întors, am primit un rol în „In Living Color“ (un serial de comedie din anii 1990-1994, în care a jucat cu Jim Carrey şi Jamie Foxx – n r.). M-am mutat în Los Angeles şi totul s-a întâmplat într-un an“, a spus Jennifer Lopez, în urmă cu ceva timp.