Stiri mondene

Jennifer Lopez a anunțat un nou album ”This Is Me...Now”: „Vreau să transmit acest mesaj lumii”

Jennifer Lopez a anunțat un nou album ”This Is Me...Now”: „Vreau să transmit acest mesaj lumii”
Jennifer Lopez [Sursa foto: Facebook]
J.Lo revine după 20 de ani cu o nouă variantă a albumului ”This Is Me...Then”. ”This Is Me...Now” este inspirat din povestea de dragoste dintre ea și Ben Affleck

Au trecut 20 de ani de când Jennifer Lopez a lansat ”This Is Me... Then”, și în onoarea aniversării setului, vedeta a anunțat continuarea acelui album intitulat ”This Is Me... Now”. Noul proiect marchează al nouălea album de studio al cântăreței și urmează să apară anul viitor. Vedeta a fost cea care a împărtășit vestea vineri dimineață pe contul de Instagram. 

Citește și: Jennifer Lopez arată senzațional la 53 de ani. Este în continuare una dintre cele mai dorite femei de la Hollywood

Jennifer Lopez a anunțat un nou album ”This Is Me...Now”: „Vreau să transmit acest mesaj lumii”
Jennifer Lopez[Sursa foto: Facebook]

Jennifer Lopez va lansa un nou al album, intitulat ”This Is Me...Now”

Numind-o „experiență muzicală”, proiectul va relata „călătoria emoțională, spirituală și psihologică” pe care Jennifer Lopez a parcurs-o în ultimele două decenii. Într-un teaser în care ea anunță ”This Is Me... Now”, J.Lo spune: „ Am fost prinsă în asta de-a lungul timpului. Dacă, ca și mine uneori, ți-ai pierdut speranța, aproape că ai renunțat, nu o face.

Și asta este real. Și vreau să transmit acest mesaj lumii”.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit: „Am așteptat 20 de ani”! Imagini de colecție de la cel mai așteptat eveniment al anului

Jennifer Lopez a vorbit despre acest nou album după apariția ei recentă pe coperta Vogue, descriindu-l ca „o culminare a a ceea ce sunt eu ca persoană și artist”. Ea a adăugat: „Oamenii cred că știu lucruri despre ceea ce mi s-a întâmplat pe parcurs, despre bărbații cu care am fost, dar chiar nu au idee și de multe ori înțeleg atât de greșit. Există o parte din mine care este ascunsă de toată lumea. Și simt că mă aflu într-un moment din viața mea, în sfârșit, în care am ceva de spus despre asta.”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

”This Is Me… Then”, care a prezentat piese precum „The One” și „All I Have”, cu LL Cool J a ajuns pe locul 2 în topul Billboard 200 din 14 decembrie 2002. După ce a lansat câteva single-uri și coloana sonoră pentru filmul ei ”Marry Me”, piesele de pe albumul ”This Is Me... Now” vor marca primul album al lui J.Lo din ultimii opt ani, după A.K.A. în 2014. Piesele de pe albumul din 2023, a cărui dată exactă de lansare nu a fost încă dezvăluită, sunt descrise ca „melodii plângăre, confesionale, reflecții asupra încercărilor trecutului ei, jam-uri optimiste care sărbătoresc dragostea și sexul”.

Jennifer Lopez a anunțat un nou album ”This Is Me...Now”: „Vreau să transmit acest mesaj lumii”
Jennifer Lopez[Sursa foto: Facebook]

Se pare că atât albumul ”This Is Me...Then”, cât și varianta cea nouă ”This Is Me...Now” sunt inspirate din relația lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck care i-a devenit soț anul acesta. Cele 13 melodii includ piesa de titlu, precum și alte piese care fac aluzie la relația ei cu actorul, inclusiv ”Dear Ben pt. II”. Piesa ”Midnight Trip to Vegas” face referire la prima ceremonie de căsătorie a cuplului care a avut loc în luna iulie.