Lansări muzicale

Jean Gavril a lansat piesa „Unde ești tu”

Jean Gavril - Unde ești tu
Jean Gavril - Unde ești tu [Sursa foto: Captură YouTube]
„Unde ești tu” este noul single lansat de Jean Gavril. Ascultă piesa aici!

Jean Gavril a revenit în atenția fanilor cu o nouă piesă, intitulată „Unde ești tu”, fiind inspirată de perioada în care se afla la mare distanță de actuala lui soție, Bianca. Piesa "Unde esti tu" a fost compusă și înregistrată în studiourile Hahaha Production alături de producătorul Șerban Cazan, Gabriel Stănoiu și colegul său de trupă chitarist Angus Mihai.

Jean Gavril - Unde ești tu
Jean Gavril - Unde ești tu[Sursa foto: Instagram]

”Este o piesă simplă ce a fost inspirată din perioada în care încă eram la distanță față de Bianca, iar ea era plecată la studii în țări străine, departe de mine și de casă.

Piesa spune povestea oricărui cuplu aflat la început de drum și portretizează greutățile prin care noi, oamenii, trebuie să trecem în această căutare continuă a scopului nostru pe Pământ. Este o piesă sensibilă și ritmată ce te poartă într-un vibe contemplativ, easy going. Sunt foarte fericit că am făcut ceva ce nu am mai făcut niciodată într-o piesă de-a mea, și anume că am dansat, mai ales alături de una din cele mai promițătoare dansatoare și coregrafe din țară, Luana Chebeleu. Muzica și dansul sunt ceva ce ne leagă pe toți și ne aduc fericire în viața noastră, așa cum am simțit și noi atunci când am pregătit acest videoclip pentru voi, filmat de Răzvan Leucea și Șerban Vasilescu", spune Jean Gavril.

Videoclip: Jean Gavril- Unde ești tu