Stiri mondene

Jean Gavril a devenit tată pentru prima oară! Artistul a dezvăluit ce nume a ales pentru fiica lui: ”Am așteptat cu mare emoție”

Jean Gavril a devenit tată pentru prima oară
Jean Gavril a devenit tată pentru prima oară [Sursa foto: Instagram]
Jean Gavril este în culmea fericirii! Artistul a devenit tată pentru prima oară! Uite ce nume special a ales pentru fetița lui!

Jean Gavril și frumoasa lui soție, Bianca, sunt în culmea fericirii! Cei doi au devenit părinți pentru prima oară, fiica lor a venit pe lume duminică, 26 septembrie 2021, imediat după miezul nopții. Micuța are aproape 3 kilograme și este perfect sănătoasă. La scurt timp, după nașterea fetiței, Jean Gavril le-a transmis un mesaj fanilor din mediul online și a dezvăluit și ce nume au ales pentru fetița lor. Conform spuselor sale, fetița va avea două prenume speciale, iar acestea sunt Eva Marina. 

Jean Gavril a devenit tată pentru prima oară
Jean Gavril a devenit tată pentru prima oară[Sursa foto: Instagram]

„Suntem foarte fericiți! Am așteptat cu mare emoție ca acest moment, pentru care ne-am pregătit destul de mult timp, să devină realitate. Însă oricât de mult am crezut noi că suntem de pregătiți, nimic nu se compară cu bucuria pe care o simțim acum, când o ținem, în sfârșit, în brațe pe Eva Marina. Tot ce îmi doresc pentru ea este să fie sănătoasă, iar noi să reușim să o creștem liberă, fără niciun fel de frici”, a spus Jean Gavril.

Soția lui Jean Gavril, primele declarații după ce a devenit mamă pentru prima oară

La rândul ei, soția lui Jean Gavril a povestit câteva lucruri despre emoțiile prin care a trecut în timpul sarcinii, precum și despre bucuria de a deveni mamă.

Jean Gavril a devenit tată pentru prima oară
Jean Gavril a devenit tată pentru prima oară[Sursa foto: Instagram]

„Am așteptat cu mare nerăbdare să-l cunosc și să-l țin în brațe pe acest omuleț, care este rezultatul iubirii dintre mine și Jean. Pentru Eva Marina, atât eu, cât și Jean, vom face tot posibilul să fim cele mai bune variante ale noastre. Spre finalul sarcinii, deja îmi părea rău că nu o să mai fiu gravidă, chiar dacă nu a fost mereu o sarcină ușor de dus, cum nicio sarcină nu cred că este. Spun asta pentru că, în primul trimestru, am avut COVID-19, iar în cel de-al doilea trimestru am descoperit că am diabet gestațional. Cu toate acestea, pentru mine a fost o perioadă frumoasă, de care mi se pare că m-am bucurat prea puțin timp. M-am simțit foarte naturală și frumoasă. Am simțit că sunt conectată la o putere mult peste noi, niște simpli oameni”,  a spus Bianca, soția lui Jean Gavril.