Stiri mondene

Jean-Claude Van Damme s-a întâlnit cu soldații din armata ucraineană: „Glorie Ucrainei!”. Celebrul actor de la Hollywood se află pentru a doua oară în Ucraina

Jean-Claude Van Damme s-a întâlnit cu soldații din armata ucraineană: „Glorie Ucrainei!”. Celebrul actor de la Hollywood se află pentru a doua oară în Ucraina
Jean-Claude Van Damme a mers în Ucraina şi s-a întâlnit cu forțele armate ucrainene. Mesajul transmis de celebrul actor.

Starul de la Hollywood s-a întâlnit cu soldații din armata ucraineană în regiunea Tanscarpatia. Jean-Claude Van Damme a vorbit și s-a fotografiat cu soldații și localnicii, manifestându-și sprijinul pentru țara devastată de război. În imaginile surprinse, se vede cum actorul, îmbrăcat într-o geacă lungă, neagră, cu fes pe cap și cu ochelari fumurii la ochi, este înconjurat de soldați ucraineni și spune cu entuziasm de două ori „ Glorie Ucrainei! ”, iar soldații îi răspund: „ Slavă eroilor! ”.

Nu este o coincidență că Jean-Claude Van Damme  strigă ” Slavă Ucrainei !” de două ori.

Starul de la Hollywood știe mai presus decât oricine ce este o dublă lovitură”, a notat alături de o filmare ministerul Apărării de la Kiev.

Jean-Claude Van Damme
Jean-Claude Van Damme[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Tânărul care l-a filmat pe Jean Claude Van Damme, primele declarații: ”Am profitat de ocazie și...”

Anterior, Jean-Claude Van Damme a fost văzut în Ucraina duminică, 11 decembrie, într-o vizită surpriză pe care a făcut-o la o clinică privată din orașul Ujhorod, situat în apropierea graniței cu Ungaria. Pe 13 decembrie, câteva fotografii cu Van Damme au fost publicate și de ofițerii de poliție ucraineni, inclusiv de prim-adjunctul șefului departamentului de patrulare al poliției din Ucraina. 

Jean-Claude Van Damme este ultimul actor celebru de la Hollywood care își exprimă sprijinul pentru Ucraina

Site-ul  UNIAN  notează că actorul nu a vorbit în public despre războiul declnșat de Vladimir Putin pe 24 februarie, rezumându-se la a nota pe rețelele sociale după începerea invaziei rusești „ Îmi doresc pace pentru întreaga lume ”.

Jean-Claude Van Damme
Jean-Claude Van Damme[Sursa foto: Instagram]

În trecut, Jean-Claude Van Damme a declarat că este prieten cu Putin și a participat alături de acesta la mai multe lupte organizate în Rusia. Actorul s-a întâlnit și cu liderul cecen Ramzan Kadîrov.

Citește și: Jean-Claude Van Damme, mesaj emoționant românilor, de Ziua Națională: ”Fără voi, nu aș fi unde sunt astăzi! Vă iubesc pe toți!”

Amintim că Rusia a impus sancțiuni împotriva mai multor actori celebri de la Hollywood după ce aceștia și-au exprimat susținerea față de Ucraina în războiul de agresiune declanșat de liderul de la Kremlin. Printre aceștia se numără actorii americani Ben Stiller și Sean Penn, dar și canadianul Jim Carrey.