Stiri

Ce filme cu Jean-Claude Van Damme poți vedea pe Netflix

Ce filme cu Jean-Claude Van Damme poți vedea pe Netflix
[Sursa foto: Facebook ]
Dacă eşti fan al filmelor cu Jean-Claude Van Damme, pe Netflix poţi vedea mai multe filme în care joacă titanul peliculelor de acţiune.

 Jean-Claude Van Damme este unul dintre cei mai cunoscuţi actori ai filmelor de acţiune, jucând de-a lungul carierei sale în 60 de pelicule. Pe câteva dintre ele le puteţi vedea şi pe Netflix.

Ce filme cu Jean-Claude Van Damme poţi vedea pe Netflix

Ce filme cu Jean-Claude Van Damme poți vedea pe Netflix

 The Last Mercenary

"The Last Mercenary" este cel mai noi film cu Jean-Claude Van Damme, într-un rol creat pe profilul lui.

Actorul belgian joacă în această peliculă care a avut premiera chiar anul acesta rolul lui Richard Brumere, un fost agent secret care se întoarce de urgenţă în Franţa, după ce fiul său este acuzat pe nedrept de către autorităţi de trafic de droguri şi de arme. Pelicula a primit recenzii împărţite, având un rating de 50% pe Rotten Tomatoes.

 Welcome to the Jungle

Probabil nu foarte multă lume a văzut acest film, cu o distribuţie chiar interesantă. Pe lângă Jean-Claude Van Damme, în această peliculă mai joacă Adam Brody, cunoscut pentru rolurile din Mr. & Mrs. Smith, Thank You for Smoking, Scream 4, StartUp sau Shazam!, Megan Boone, agentul FBI Elizabeth Keen din The Blacklist, dar şi Dennis Haysbert, cunoscutul actor din The Unit sau Lucifer. 

 The Expandables 2

Jean-Claude Van Damme a fost ofertat şi pentru a juca în primul film The Expandables, dar a refuzat propunerea, iar rolul a fost adjudecat de Dolph Lundgren. Actorul belgian a jucat însă în al a doua parte a filmului de acţiune, care i-a avut în distribuţie pe toţii greii acestui tip de filme: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Terry Crews, Randy Couture, Liam Hemsworth, Bruce Willis şi Arnold Schwarzenegger. Van Damme a jucat rolul lui Jean Vilain, liderul unei trupe de mercenari, care intră în război cu echipa condusă de Stallone. Van Damme a stat separat de restul grupului în timpul filmărilor, pentru a-şi intra mai bine în rol.