Stiri mondene

Tânărul care l-a filmat pe Jean Claude Van Damme, primele declarații: ”Am profitat de ocazie și...”

Tânărul care l-a filmat pe Jean Claude Van Damme, primele declarații: ”Am profitat de ocazie și...”
Tânărul care l-a filmat pe Jean Claude Van Damme, primele declarații: ”Am profitat de ocazie și...” [Sursa foto: Facebook]
Gabor Ianku Strinfi, tânărul care l-a filmat pe Jean Claude Van Damme, a făcut primele declarații despre noaptea petrecută cu celebrul actor!

Jean Claude Van Damme a venit în România marți, 20 iulie, iar a doua zi de dimineață a fost protagonist într-un live pe Facebook, din mașina unui tânăr care s-a lăudat că-l plimbă pe celebrul actor. Grupul de clujeni, văzându-se în mașină cu Jean Claude Van Damme, nu a ratat ocazia de a le arăta și internauților marea realizare. Ulterior, cunoscutul actorul i-a atras atenția șoferului și i-a spus că nu vrea să apară pe rețelele sociale. 

„No good for social network”  (trad Nu este în regulă pentru reţelele de socializare), a spus Jean Claude Van Damme.

Șoferul care l-a filmat pe Jean Claude Van Damme, primele declarații
Șoferul care l-a filmat pe Jean Claude Van Damme, primele declarații[Sursa foto: Captură video]

Gabor Ianku Strinfi: ”Eu sunt o persoană simplă, nu sunt interlop, nu sunt mafiot” 

La vederea acestor imagini, majoritatea internauților l-au criticat pe șofer, spunând că i-ar fi stricat imaginea.

Gabor Ianku Strinfi, tânărul care l-a filmat pe celebrul actor, a făcut un nou live pe pagina sa de Facebook, în care a clarificat situația. De asemenea, tânărul a mai precizat că Jean Claude Van Damme a petrecut toată noaptea cu ei, după care a fost dus la hotelul luxos la care era cazat. 

„M-am întâlnit cu celebritatea internațională. Pentru mine a fost ceva enorm să-l întâlnesc şi mai ales să fiu cu el la masă şi să mă plimb. 

Ne-am distrat, ne-am simţit bine, după cum aţi văzut şi pe live. Îi văd pe unii acum care comentează că i-am stricat imaginea. Vorbiţi toţi cum vreţi. Să fiţi sănătoşi toţi, şi cei care vorbiţi de bine şi cei care vorbiţi de rău. Vreau să vă spun să nu mai fiţi răutăcioşi, fiţi voi băieţi buni. E cazat la omul la hotel 6 de stele. Nu era nici K.O. de beat, nici 'tras'.  În Bucureşti ne-am întâlnit. Am profitat de ocazie şi până la urmă n-am fost nici beat în halul ăla, n-am fost nici singur să-mi fac de cap, am fost cu taică-miu.

Șoferul care l-a filmat pe Jean Claude Van Damme, primele declarații
Șoferul care l-a filmat pe Jean Claude Van Damme, primele declarații[Sursa foto: Facebook]

Ne-am întâlnit în seara respectivă, ne-am împrietenit. Am hotărât să ieşim în oraş şi am ieşit cu maşina mea personală, nu cu taxiul sau alte chestii. N-a fost obligat, n-a fost forţat, nici nu cred că poate cineva să-l forţeze cineva. Eu sunt o persoană simplă, nu sunt interlop, nu sunt mafiot. Să vorbim și noi realitatea. Nu mai fiți și voi invidioși! A fost un respect reciproc. Ne-am simțit bine, am băut, ne-am distrat. L-am lăsat pe om la cazarea lui și mi-am văzut de drum. Ne-am distrat de la 8 seara până la 9 dimineața, 10 chiar. Nu a fost cu lume după el, cu bodyguarzi după el, gândiți și voi logic” ,spus Gabor Ianku Strinfi.