Stiri mondene

Jean-Claude Van Damme, mesaj emoționant românilor, de Ziua Națională: ”Fără voi, nu aș fi unde sunt astăzi! Vă iubesc pe toți!”

Jean-Claude Van Damme,  mesaj emoționant românilor, de Ziua Națională
Jean-Claude Van Damme, mesaj emoționant românilor, de Ziua Națională [Sursa foto: Instagram]
De Ziua Națională a României, Jean-Claude Van Damme a transmis un mesaj emoționant românilor. Actorul de la Hollywood a făcut o filmare în timp asculta imnul României!

Jean-Claude Van Damme este unul dintre cei mai cunoscuți actori de filme de acțiune, fiind un specialist în artele marțiale. Fără doar și poate, este un om care a marcat generații întregi cu talentul său și oricine și-ar dori să fie măcar odată în preajma sa. În timp ce conducea o mașină și asculta imnul țării noastre, actorul de la Hollywood a surprins pe toată lumea când a postat pe rețelele sociale o filmare în care spune "La mulţi ani" României, iar cu această ocazie, Jean-Claude Van Damme a ținut să le mulțumească fanilor din România.

Jean-Claude Van Damme,  mesaj emoționant românilor, de Ziua Națională
Jean-Claude Van Damme, mesaj emoționant românilor, de Ziua Națională[Sursa foto: Captură YouTube]

  „Hei, România! Să ai o Zi Națională fericită! Este o zi mare pentru voi! Mulțumesc tuturor fanilor mei! Fără voi, nu aș fi unde sunt astăzi. Vă iubesc pe toți, toți, toți! Jean-Claude Van Damme”, a spus Jean-Claude Van Damme.

Jean-Claude Van Damme, viral după ce a fost filmat de un român în timp ce asculta manele 

De-a lungul anilor, Jean-Claude Van Damme a revenit de fiecare dată cu drag în țara noastră, mai ales că numărul său de prieteni se mărește cu fiecare vizită făcută pe teritorul României. Reamintim că în urmă cu aproximativ 5 luni, actorul a revenit în România, surprins la un restaurant cunoscut din București în compania mai multor prieteni.

Citeste si: Jean-Claude Van Damme, apariție de senzație alături de Dani Mocanu. Cum a fost surprins celebrul actor

Jean-Claude Van Damme,  mesaj emoționant românilor, de Ziua Națională
Jean-Claude Van Damme, mesaj emoționant românilor, de Ziua Națională[Sursa foto: Instagram]

Înainte de a ajunge la locație, Jean-Claude Van Damme a fost filmat într-o mașină alături de un grup de clujeni ascultând melodii interpretate de Tzancă Uraganu. În doar câteva ore, clipul postat de tânăr are peste 120.000 de vizualizări şi mii de comentarii şi reacţii.

Citeste si: Tânărul care l-a filmat pe Jean Claude Van Damme, primele declarații: ”Am profitat de ocazie și...”

„No good for social network”  (traducere: Nu este în regulă pentru reţelele de socializare), a spus celebrul actor.  

Citește continuarea aici!