Stiri mondene

Iulia Vântur, revedere emoționantă cu mama ei! Artista s-a întors în România: „În sfârșit, după atâta vreme”

Iulia Vântur s-a întors acasă.
Iulia Vântur s-a întors acasă [Sursa foto: Instagram]
După o lungă perioadă petrecută în India, Iulia Vântur s-a întors în România! Cum a reacționat mama vedetei când a văzut-o?

Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste! De câțiva ani, vedeta s-a mutat în India pentru a fi aproape de iubitul ei. În urmă cu ceva timp, frumoasa artistă a anunțat că își dorește să se întoarcă în România, să-și revadă familia. Iulia Vântur și-a surprins mama, apărând în fața ei. În momentul când și-a văzut fiica, femeia nu și-a mai putut stăpânii emoțiile și a izbucnit în plâns.

S-au luat în brațe, s-au pupat și au curs lacrimi de fericire! Iubita lui Salman Khan a importalizat momentul și a decis să împărtășească cu fanii săi revederea cu cei dragi. 
Iulia Vântur s-a întors acasă.
Iulia Vântur și mama ei[Sursa foto: Captură video]

„Nu există dragoste mai mare ca dragostea de mamă. Și nu voi putea vreodată să îi mulțumesc pentru câtă dragoste, grijă, bucurie și mângâiere mi-a adus toată viața. Recunoscătoare pe viață… pentru viață, mă simt binecuvântată să o am alături de mine. Acum mai aproape ca niciodată. În sfârșit, după atâta vreme🤗 Vă povestesc totul în curând”, este mesajul postat de Iulia Vântur în dreptul filmării.

Iulia Vântur s-a întors acasă
Iulia Vântur și mama ei[Sursa foto: Captură video]

Iulia Vântur, despre situația îngrijorătoare din India

În cadrul unui interviu, Iulia Vântur a vorbit despre situația dramatică din cauza coronavirusului. De asemenea, artista este foarte speriată de numărul infectărilor cu COVID-19.

„Situația e dramatică aici în India, în fiecare zi aud de cineva care ajunge la spital.  Am o prietenă, e în spital și are nevoie de oxigen. Sper să se rezolve lucrurile așa, ușor.(....) Am încercat să fac ouă vopsite natural, dar nu au ieșit prea bine. Am încercat să fac ca acasă, nu a mers. Până la urmă am vopsit ouăle cu vopsea acrilică. Voi veni în curând acasă”,  a mai adăugat Iulia Vântur.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Iulia Vantur (@vanturiulia)