Stiri mondene

Smiley și Gina Pistol fac planuri de nuntă! Ce spune iubita artistului despre acest pas

Smiley și Gina Pistol fac planuri de nuntă
Smiley și Gina Pistol [Sursa foto: Facebook]
Gina Pistol și Smiley plănuiesc acum să facă pasul cel mare, nunta. Ce spune prezentatoarea TV despre acest eveniment important?

De mai mulți ani de de zile, Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Din iubirea celor doi, a venit pe lume o fetiță, Josephine, în vârstă de un an. Chiar dacă se iubesc la intensitate maximă, prezentatoarea TV și partenerul ei de viață nu au făcut nunta până acum. Ei bine, Gina Pistol a făcut noi declarații despre căsătoria cu Smiley.

Smiley și Gina Pistol fac planuri de nuntă
Smiley și Gina Pistol [Sursa foto: Facebook]

În cadrul unui interviu oferit recent, vedeta a mărturisit că au în plan să facă și acest pas, însă nu știe până acum cum vrea să arate rochia de mireasă, dar și când va face nunta. Fiind destul de ocupați în această perioadă, prezentatoarea TV a mărturisit că nu știe când vor avea destul timp liber pentru a se ocupa de marele eveniment.

Citește și: Cum s-a schimbat viața Ginei Pistol și a lui Smiley de când au devenit părinți? Cei doi au o rutină pe care o respectă în fiecare dimineață

”Da, plănuim să facem și nunta. Nu știu cum va arăta rochia de mireasă, nu știu însă când că nu știu cum vom face cu timpul, deja Andrei a intrat în pâine, eu nici nu știu când a trecut luna ianuarie, că uite că s-a dus și luna ianuarie și n-am înțeles nimic din ea”, a spus Gina Pistol pentru spynews.ro.

Când s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley

În cadrul unui podcast, Smiley și Gina Pistol au vorbit despre momentul în care prezentatoarea TV l-a văzut cu alți ochi pe artist. Gina Pistol a spus că scânteia iubirii a apărut atunci când era la un eveniment, iar Smiley cânta pe scenă melodia „Love is for free”. Atunci, ea a realizat că artistul este singur, la fel ca ea.

Smiley și Gina Pistol fac planuri de nuntă
Smiley și Gina Pistol [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gina Pistol, detalii neștiute despre începuturile relației cu Smiley: „Dumnezeu l-a trimis ca să mă învețe lecția răbdării”

„Nu mai știu ce evenimente era. Era undeva în Floreasca. Era o scenă micuță, la petrecerea unei reviste, cred. Nu îmi amintesc exact ce revistă și era o scenă micuță și cânta Andrei. Eu ascultam muzica Smiley și Simplu și îmi plăcea, doar că nu l-am privit niciodată ca pe un bărbat. Să mă uit la el și să zic: „Mamă, ce partidă bună” pentru că el era într-o relație. Pentru mine, bărbații care sunt într-o relație nu există și mai ales dacă sunt și eu într-o relație. Îl vedeam doar ca pe un artist și ăla a fost singurul moment. Eram și eu singură, era și el singur. M-am uitat la el și mi-am spus: „Mama, ce mișto e tipul ăsta”, a povestit Gina Pistol