Stiri mondene

Irina Rimes, despre cel mai mare vis al ei: "Aș putea să îi bucur și pe oamenii care lucrează cu mine". Ce aspirații înalte are artista

Irina Rimes, despre cel mai mare vis al ei
Irina Rimes [Sursa foto: Facebook, colaj Radio Impuls]
Irina Rimes a făcut dezvăluiri emoționante despre cel mai mare vis al ei. Iată ce își dorește să facă artista în viitorul apropiat?

Irina Rimes este cu siguranţă una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală datorită hiturilor lansate. Frumoasa cântăreață cucerește publicul cu energia sa debordantă, zâmbetul molipsitor și vocea deosebită. Irina Rimes, la fel ca orice altă persoană, are un vis măreț: acela de a câștiga bani nu doar pentru ea, ci și pentru întreaga ei echipă care o susține în toate proiectele. Deși este conștientă că banii nu îi aduc automat și fericirea, artista din Republica Moldova a declarat că îi asigură libertatea.

Astfel, cunoscuta antrenoare de la ''Vocea României"  speră la câștiguri cât mai mari pentru a-și susține echipa.

„Știu că o să sune mercantil, dar să fac mulți bani. Pentru că în ziua de astăzi banii înseamnă libertate, nu neapărat fericire. Iar pentru mine libertatea înseamnă fericire. Și știu că, dacă aș face foarte mulți bani, aș putea să îi bucur și pe oamenii care lucrează cu mine pentru că toți au nevoie de bani.

Știu că ar exista multe alte probleme de care nu știu acum, dar ar dispărea această presiune de a negocia fee-urile pentru clipuri, pentru proiect, pentru investițiile care se fac în proiectul meu. Cred că ar merge mult mai ușor toate. Creația este arta pentru artă și creația pentru creație, dar, la final de zi, trebuie să trăiești. Iar în proiectul meu nu mai este vorba doar de mine, ci despre toți oameni care lucrează și trebuie să trăiască și ei și vreau să trăiască bine”,
a spus Irina Rimes.

Irina Rimes, despre cel mai mare vis al ei
Irina Rimes[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Theo Rose și Irina Rimes, schimb de replici în direct: „Îți dai seama dacă ne batem”! De la ce s-au luat cele două artiste

Irina Rimes, despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru carieră

În ciuda faptului că se bucură de un succes răsunător, aceasta recunoaște că a făcut multe sacrificii de-a lungul timpului, după cum a mărturisit ea în cadrul unui interviu pentru  Viva!. În ceea ce privește felul în care reușește să gestioneze celebritatea, cântăreața a dezvăluit că a preferat să rămână cu picioarele bine acorate în pământ.

Irina Rimes, despre cel mai mare vis al ei
Irina Rimes[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Irina Rimes, despre relația cu părinții ei. Ce spune artista despre familia sa: „M-au lăsat să-mi urmez chemarea”

”Eforturile au fost pe măsura răsplatei. Poate uneori am renunțat la timpul petrecut cu familia, alteori la cel cu prietenii. Nu puține au fost dățile când am renunțat la diverse activități pe care mi le plănuiam, însă totul cu scopul de a mă dedica 100% carierei muzicale. Dar răsplata a fost pe masură, deci nu regret nimic. Totuși, nu cred că rețeta mea funcționează pentru oricine, unora le este dat să înfrunte mai multe greutăți poate pentru că pot sau poate pentru că asta e încercarea la care sunt puși. Eu am trecut cu brio toate încercările și cred că de asta am luat acel premiu.(...) Relația mea cu celebritatea este una ciudățică, succesul este greu de gestionat, încă învăț să fac asta. Nu m-am considerat niciodată această persoană urcată pe un piedestal, unde nu mă poate atinge nimeni și nimic. Indiferent de anvergura succesului pe care îl am, sufletul meu este același, dragostea față de viață, în forma ei cea mai simplă, rămâne aceeași .”, a declarat artista.