Stiri mondene

Theo Rose și Irina Rimes, schimb de replici în direct: „Îți dai seama dacă ne batem”! De la ce s-au luat cele două artiste

Theo Rose și Irina Rimes, schimb de replici în direct
Theo Rose și Irina Rimes, schimb de replici în direct [Sursa foto: Instagram]
Theo Rose și Irina Rimes au avut un schimb de replici la TV. Care este, de fapt, motivul pentru care s-au duelat?!

Theo Rose și Irina Rimes, două dintre cele mai apreciate artiste din România, sunt colege în cadrul unei emisiuni de talente. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și cântăreața de origine din Republica Moldova au avut parte de o primă ”bătălie”, unde au rămas impresionate de vocea și timbrul unui concurent în vârstă de 16 ani. Cele două antrenoare au ajuns la duel pentru tânărul care a urcat pe scena show-ului vineri, 16 septembrie 2022.

Eduard, concurentul pentru care Theo Rose și Irina Rimes s-au "confruntat" în direct
Eduard, concurentul pentru care Theo Rose și Irina Rimes s-au "confruntat" în direct[Sursa foto: Captură YouTube]

Scaunele artistelor s-au întors rapid, ambele și l-au dorit în echipă, așa că au încercat cu orice preț să-l convingă, însă participantul a avut de făcut o alegere grea. 

„Îți dai seama că dacă ne batem, o facem pentru un băiat de 16 ani?”, i-a spus Irina Rimes colegei sale.

Irina Rimes
Irina Rimes[Sursa foto: Captură YouTube]

„Ce frumos ești! Dar ce bine îți stă cu părul lung!”, l-a complimentat Theo Rose pe adolescent, încercând să-l atragă în echipa ei.

Citeste si: Sora lui Theo Rose vorbește despre relația cântăreței cu Anghel Damian. Primele declarații are Ralucăi Diaconu despre schimbarea făcută de sora ei

Theo Rose
Theo Rose[Sursa foto: Captură YouTube]

„Nu te lăsa amăgit de felul frumos în care au cântat aceste fete și gândește-te la antrenorul potrivit pentru tine”, a declarat la rândul său Tudor Chirilă.

„Și acum bătaie. Hai să auzim aplauze pentru fete. Bravo fetelor, vă mulțumim foarte mult pentru spectacol. O superbitate emisiunea asta”, a adăugat și  Smiley.

Pe cine a ales tânărul de 16 ani?

În cele din urmă, adolescentul de numai 16 ani nu a stat pe gânduri și a ales echipa formată de Theo Rose și colegul ei, Smiley. 

Citeste si: Theo Rose, detalii neștiute despre începuturile carierei sale! Artista a fost victima bullying-ului: „Am fost deseori certată”

"La Edi se poate vedea cu ochiul liber că o să fie un artist bun în țara asta. Foarte mare potențial, a meritat să lupt cu Irina pentru el" , a concluzionat Theo Rose.