Stiri mondene

Irina Rimes, nevoită să-și anuleze următoarele concerte! Ce i s-a întâmplat artistei: „E o zi tristă. Îmi cer iertare de la voi”

Irina Rimes, nevoită să-și anuleze următoarele concerte
Irina Rimes, nevoită să-și anuleze următoarele concerte [Sursa foto: Instagram]
Irina Rimes le-a dezvăluit fanilor din mediul online motivul pentru care a anulat următoarele concerte. Iată ce declară artista!

Irina Rimes, una dinre cele mai îndrăgite ariste de la noi, a transmis în urmă cu câteva ore un mesaj pe contul său oficial de Instagram, acolo unde și-a cerut iertare pentru că nu va putea onora trei dintre concertele planificate. Cântăreața nu poate ajunge la evenimentele stabilite în localitățile Brezoi, Sighișoara și Tușnad. Vedeta a luat această decizie din cauza unor probleme medicale. Drept urmare, are nevoie de recuperare. 

Irina Rimes, nevoită să-și anuleze următoarele concerte
Irina Rimes, nevoită să-și anuleze următoarele concerte[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: VIDEO: Irina Rimes, primul concert în metaverse din România: „Sunt entuziasmată să vă împărtășesc vestea”

„Azi e o zi tristă, pentru că trebuie să fac ceva ce am urât din tot sufletul și am evitat mereu cât de mult am putut. Din cauza unor probleme de sănătate, sunt nevoită să anulez concertele din Brezoi, Sighișoara și Tușnad.

Vreau, pe această cale, să-mi cer iertare de la voi, dar rămân cu promisiunea că ne vom vedea cât de curând posibil”, 
a scris Irina Rimes  pe contul personal de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Irina Rimes 🇷🇴🇫🇷 (@irinarimes)

Ce obișnuiește Irina Rimes să facă după fiecare concert: „Lucrurile astea te descarcă în general”

În cadrul unui podcast, artista a vorbit deschis despre sacrificiile prin care este nevoită să treacă din punct de vedere al carierei muzicale, mai ales atunci când vine vorba de concertele pe care le susține.  

Irina Rimes, nevoită să-și anuleze următoarele concerte
Irina Rimes, nevoită să-și anuleze următoarele concerte[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Irina Rimes lansează miniseria-documentar- „Irina Rimes: Pe drumul meu/ On my Way with Irina Rimes"! Când va avea loc premiera

„Uneori simt că sacrific foarte mult. De exemplu, avem…nu știu, concerte și eu stau la poze mai mult decât stau pe scenă. Stau până la ultimul om. Ar părea ușor, dar dacă stai pentru 100 de oameni să faci poză cu fiecare și mai ales…vin oameni care au de spus o poveste: știi, eu am ascultat piesa ‹Nu știi tu să fii bărbat›, eu am realizat că soțul meu nu mă respectă și nu mă iubește, pentru că acest fapt corespundea lucrurilor pe care le spui tu în piesă și am divorțat.  De aia stau până la ultima poză, doar că lucrurile astea nu te încarcă, lucrurile astea te descarcă în general, ajungi foarte obosit acasă și îți dai seama că asta este”,  a spus Irina Rimes.

Citește continuarea aici!