Stiri mondene

Irina Rimes are planuri mari cu iubitul francez, David Goldcher! Artista este pregătită să ajungă în fața altarului: „Când doi oameni se iubesc, își fac planuri de viitor”

Irina Rimes are planuri mari cu iubitul francez, David Goldcher
Irina Rimes are planuri mari cu iubitul francez, David Goldcher [Sursa foto: Instagram]
Irina Rimes a făcut dezvăluiri despre povestea de iubire pe care o trăiește cu David Goldcher. Cântăreața este pregătită să îmbrace rochia de mireasă!

Irina Rimes trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, atât pe plan profesional, cât și personal. Zilele trecute, jurata de la „Vocea României” și iubitul francez, David Goldcher, au făcut un pas important mutându-se în casă nouă. De mai bine de un an și jumătate, îndrăgita artistă se iubește cu iubitul francez. Așa cum a declarat în repetate rânduri, partenerul ei de viață a fost cel care i-a dat cea mai mare încredere în ea și i-a fost mereu aproape.

Mai mult, David Goldcher este bărbatul care a făcut-o, după mult timp, să viseze la căsnicie, pe care vedeta vrea să o transforme într-un basm de-o viață. 

Irina Rimes are planuri mari cu iubitul francez, David Goldcher
Irina Rimes are planuri mari cu iubitul francez, David Goldcher[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Irina Rimes, despre începuturile carierei sale. Cu ce probleme s-a confrunta arista când s-a mutat în România: „Nu pot nega că, la început, mi-a fost greu”

„Alaltăieri a fost ziua mea, ieri a fost ziua iubitului meu și tot ieri ne-am mutat în casă nouă. Am sărbătorit foarte frumos, ce-i drept ne-am culcat mai devreme decât de obicei, pentru că nu am avut o perioadă tocmai prolifică în ultimele zile, dar a fost foarte frumos și sunt foarte fericită. Până acum am locuit împreună, doar că era sus, la etajul 8, acum este pe pământ", a povestit Irina Rimes, pentru  playtech.ro.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Irina Rimes 🇷🇴🇫🇷 (@irinarimes)

Irina Rimes l-a prezentat familiei pe iubitul francez

Dacă la început și-au ascuns inițial relația de ochii lumii, pe parcurs lucrurile au devenit din ce în ce mai serioase. Irina Rimes și David Goldcher au locuit împreună o perioadă în Franța, apoi artista l-a adus pe tânăr în România, au fost chiar și în Republica Moldova, acolo unde vedeta i-a prezentat familia.

Irina Rimes are planuri mari cu iubitul francez, David Goldcher
Irina Rimes are planuri mari cu iubitul francez, David Goldcher[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Irina Rimes, cu ochii în lacrimi la TV! Artista, emoționată de confesiunile făcute de mama ei: „Mi-a luat timp ca să mă apropii înapoi de copii”

„Atunci când doi oameni se iubesc, își fac planuri de viitor și noi avem planurile noastre de viitor, dar sunt ale noastre. Nu știu dacă trebuie să ne grăbim undeva (n.r. oficializarea relației) și dacă o să o facem, probabil o să o facem intim și nu o să știe nimeni.", a mai adăugat Irina Rimes.