Lansări muzicale

AUDIO: Irina Rimes a lansat „Acasă Radio Edit”, versiunea mai scurtă a piesei prezentate cu videoclip: „Mă face să mă simt iarăși copil”

Irina Rimes a lansat Acasă Radio Edit
Irina Rimes a lansat Acasă Radio Edit [Sursa foto: Instagram]
Irina Rimes a împlinit frumoasa vârstă de 31 de ani. De ziua ei, artista le-a făcut fanilor un cadou muzical, intitulat „Acasa Radio Edit”.

Irina Rimes este un artist complet cu o mulțime de piese difuzate la radio și sute de mii de fani. Cântăreața originară din Republica Moldova a împlinit ieri, 22 august 2022, frumoasa vârsta de 31 de ani. Cu ocazia zilei de naștere, artista le-a prezentat fanilor un cadou muzical, intitulat „Acasă Radio Edit”. Noua variantă a melodiei e încărcată cu emoții ce îți vor aduce aminte de ceea ce înseamnă acasă cu adevărat pentru tine.

„Acasă Radio Edit” prezintă piesa într-o versiune mai scurtă, dar mai sensibilă, plină de armonii între nostalgie și dor.

Irina Rimes a lansat Acasă Radio Edit
Irina Rimes a lansat Acasă Radio Edit[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Irina Rimes, despre povestea piesei „Nu știi tu să fii bărbat”: „Se purta urât cu mine, foarte urât”

Melodia face parte din albumul" Acasă", cel de-al treilea album lansat de artistă. Single-ul a fost scris de către Irina Rimes, alături de Alex Cotoi, Andrei Comaroni, Cristi Comaroni, Mihai Cernea, Leonard-George Croitoru, Radu Ioan Tacă și Costin Bodea, care au și produs melodia.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Irina Rimes 🇷🇴🇫🇷 (@irinarimes)

Citeste si: Irina Rimes, detalii neștiute din cariera sa! Ce obișnuiește artista să facă după fiecare concert: „Lucrurile astea te descarcă în general”

" Îmi place să cred că pentru noi toți, acasă e mai mult decât un loc. E un sentiment sau o persoană ce îți aduce căldură în suflet, e acolo unde nu trebuie să te ascunzi pentru că te simți în siguranță. De ziua mea, sunt mereu alături de familie, iar pentru mine asta înseamnă muzică și oameni dragi. Piesa "Acasă" mă face să mă simt iarăși copil și sper ca toți cei ce o ascultă să simtă căldura și dorul de a fi acasă, măcar timp de 3 minute. Am primit multe povești emoționante de la fani și mă face fericită că ne bucurăm împreună de melodie", a declarat Irina Rimes.

TRACKLIST "Acasă":

 1. Un altfel de ieri
 2. Taie
 3. Iartă-mă că nu te sun prea des
 4. Abia aștept să nu te mai iubesc
 5. Iubește-mă acum
 6. Sunt a nimănui
 7. Pentru totdeauna
 8. N-avem timp
 9. M-am încurcat
 10. S-a dus
 11. Ce te legeni, Codrule?
 12. Nu știu
 13. Drumul
 14. Acasă
 15. Outro
 16. "Навсегда" (Navsegda).