Stiri mondene

Irina Rimes, cu ochii în lacrimi la TV! Artista, emoționată de confesiunile făcute de mama ei: „Mi-a luat timp ca să mă apropii înapoi de copii”

Irina Rimes, cu ochii în lacrimi la TV
Irina Rimes [Sursa foto: Captură YouTube]
Irina Rimes, emoționată până la lacrimi când a auzit dezvăluirile făcute de mama ei, în direct.

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală datorită pieselor lansate. În cadrul unei emisiuni de televiziune, artista a avut parte de o surpriză neașteptată. Printr-un interviu, mama vedetei i-a transmis un mesaj încărcat de sentimente. Femeia a mărturisit că dorința de a face bani și de a oferi familiei o situație financiară bună a făcut-o să-și neglijeze copiii, iar acum înțelege că a fost prea dură cu ei. 

Irina Rimes, cu ochii în lacrimi la TV
Irina Rimes și mama ei[Sursa foto: Captură YouTube]

„De multe ori când vin aici, mă conving că nu are timp, dar mă bucur că nu are timp, este greu de explicat. Și noi nu avem timp. Că nici noi nu am fost mereu alături de ei. Am început să realizez că, chiar de mică, nu am avut timp să stăm cu ei mai mult.. Eu nu am stat cu ei deloc, cum poate alți părinți fac. Numai atât întrebam, ‘Ce notă ai? De ce 8 și nu 9. Ce nu ți-am dat?’.   Mi-a luat timp ca să mă apropii înapoi de copii. Eu îmi doresc să fie sănătoasă, să fie pace în lume, să ne putem întâlni. Când era mică îi ziceam „măscăricea mami, măscărici”. Apoi a fost o rutină de zi cu zi, în care alergam să facem bani, să fie bine”, a dezvăluit mama Irinei Rimes.

Irina Rimes, cu ochii în lacrimi la TV
Irina Rimes[Sursa foto: Captură YouTube]

Irina Rimes: „Sper să învăț din greșelile mele”

La rândul său, Irina Rimes a mărturisit că înțelege deciziile pe care părinții săi au fost nevoiți să le ia, mai ales că are impresia că, la rândul său, nu petrece destul timp cu cei dragi. Acesta este și unul dintre motivele pentru care și-a dorit să lanseze documentarul despre viața zbuciumată a unui artist.

Irina Rimes, cu ochii în lacrimi la TV
Irina Rimes[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Irina Rimes, nevoită să facă un credit la bancă: „Eu nu știam atunci cum funcționează lucrurile”

  „Am 30 de ani și fac același lucru conștient. Am realizat acum, urmărind acest material, conștientizez lucrul ăsta și totuși nu-l fac. Nu știu, sper să învăț din greșelile mele, din greșelile părinților noștri. Eu nu consider neapărat că au greșit. Noi am avut o copilărie fericită, eu și fratele meu. Noi avem o gospodărie de întreținut.  Despre asta e documentarul. Cred că tot ce s-a întâmplat aici înglobează documentarul. Este despre viața de artist”, a declarat Irina Rimes.