Stiri mondene

Irina Rimes a dezvăluit ce piesă din repertoriul ei refuză să o cânte la concerte: „Nu mi-a plăcut niciodată să o cânt și să o aud”

Irina Rimes a dezvăluit ce piesă din repertoriul ei refuză să o cânte la concerte
Irina Rimes  [Sursa foto: Captură YouTube]
Irina Rimes a făcut o serie de confesiuni despre cariera sa muzicală. Uite ce spune artista despre una dintre cele mai vizionate piese de pe YouToube!

Irina Rimes este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste! Originară din Republica Moldova, popularitatea sa a crescut când a participat la concursul „Fabrica de staruri” unde a ajuns în marea finală. Ulterior, vedeta a intrat rapid în inimile publicului pentru sinceritatea și blândețea de care a dat dovadă. Pe lângă acestea, talentul său și vocea au ajutat-o, motiv pentru care piesele sale transmit un mesaj puternic fiecărui ascultător, iar majoritatea sunt scrise chiar de ea.

Invitată în cadrul unui podcast, cântăreața a vorbit deschis despre viața sa de artist. La un moment dat, Irina Rimes a dezvăluit care este piesa pe care refuză să o cânte la evenimente.

Irina Rimes a dezvăluit ce piesă din repertoriul ei refuză să o cânte la concerte
Irina Rimes [Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Irina Rimes, detalii neștiute! Unde și-a cunoscut artista iubitul: „Mi-a adus în viață schimbare”

„Am eu o piesă „Beau”, care nu mi-a plăcut niciodată prea mult, nici să o cânt, nici să o aud. Beau de dorul lui, beau... uite pentru că nu am cântat-o de mult, am și uitat-o. Nu a fost pe Radio, poate a fost foarte puțin, în schimb, piesa a făcut 30 de milioane pe YouTube, surprinzător pentru mine. Mi-o tot cere lumea la concerte, dar eu o evit să o cânt”, a spus Irina Rimes.

Irina Rimes a dezvăluit ce piesă din repertoriul ei refuză să o cânte la concerte
Irina Rimes [Sursa foto: Captură YouTube]

Videoclip: Irina Rimes- Beau

Irina Rimes, despre problemele financiare: „Sunt lucruri pe care mi-aș dori să le fac, dar nu am resursele financiare”

Din cauza situației generate de pandemia de coronavirus, artiștii din întrega lume nu au putut să susțină cântări așa că au avut de pierdut pe plan financiar. Irina Rimes a recunoscut că a fost nevoită să fie mai chibzuită în ceea ce privește partea financiară.

Irina Rimes a dezvăluit ce piesă din repertoriul ei refuză să o cânte la concerte
Irina Rimes [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Irina Rimes, afectată de războiul din Ucraina: „Mi-a luat ceva să-mi revin”

„  Sunt OK. Nu pot să spun că sunt bogată pentru că sunt lucruri pe care mi-aș dori să le fac, dar nu am resursele financiare necesare. De exemplu, acum nu îmi permit să mă duc într-o vacanță în Maldive sau oriunde.  Dar dacă este o necesitate să plec în Franța pentru că am acolo studiouri, nu o fac pentru că îmi fac vacanțe în Franța, ci pentru că trebuie să îmi dezvolt acest business. Din moment ce se dezvoltă proiectul, devine un business. Muzica e în studio și la concerte. În rest este o strategie foarte bine definită. Depinde despre ce vorbim. Dacă trebuie să învestesc niște bani, găsesc. Iau de la mine, fac niște contracte de imagine, dar dacă trebuie să plec în Maldive acum, să îmi fac o vacanță pentru mine, nu mi-aș permite. Suntem în pandemie și nu știm când o să revenim la evenimente”,   a declarat Irina Rimes, în urmă cu ceva timp.

Citește continuarea aici!