Stiri mondene

Ion Zanca, românul care a cântat la nunta lui Gwen Stefani cu Blake Shelton: „Experiența a fost memorabilă”

Ion Zanca, românul care a cântat la nunta lui Gwen Stefani
Ion Zanca este artistul român care a avut onoarea de a cânta la nunta lui Gwen Stefani cu Blake Shelton. Artistul face parte din grupul Dallas String Quartet

Gwen Stefani și Blake Shelton s-au căsătorit sâmbătă, 3 iulie 2021. Ceremonia a avut loc în Oklahoma, la reședința lui Blake Shelton, acolo unde cei doi s-au și logodit în octombrie 2020. La celebrul eveniment un cântăreț român și trupa lui de muzicieni din America au întreținut admosfera. Bărbatul are 40 de ani și cântă alături de grupul Dallas String Quartet. De-a lungul carierei sale, Ion Zanca a fost invitat să cânte în deschidere pentru NFL, NBA, dar și în deschiderea unor concerte grandioase, marca Bon Jovi, Diana Ross și Kenny G, care au avut loc în Statele Unite. Artistul român a făcut dezvăluiri despre nunta fastuoasă.

Ion Zanca, românul care a cântat la nunta lui Gwen Stefani

În 2007 am făcut în America un cvartet, numit Dallas String Quartet. În ultimii ani acest grup s-a stabilit ca unul dintre cele mai bune grupuri muzicale din zonă cântând de la concerte și săli celebre până la președinți de stat. Compania de evenimente și planning pentru organizarea nunții lui Gwen Stefani ne-a recomandat pe noi ca trupă și restul a decurs de la sine”, a spus Ion Zanca.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ion Zanca (@ion.viola)

Ion Zanca, experiență memorabilă

Deși nu deține imagini de la nunta celebrei artiste, Ion Zanca a ținut să precizeze că experiența a fost una memorabilă. De asemenea, după marele eveniment, Gwen Stefani i-a lăudat pe contul ei de Instagram, motiv pentru care Ion Zanca și qvartetul său au căpătat și mai multă notorietate.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Gwen Stefani (@gwenstefani)

Amândoi sunt oameni foarte celebri în America și prețuiesc foarte mult ca aceste momente să rămână private. Pozele le dețin doar dânșii și noi vrem să le respectăm dorința. Invitații au fost rugați să lase telefoanele deoparte. (...) Foarte multă presă a scris despre acesta nuntă și automat și noi am ieșit astfel în evidență pentru că Gwen ne-a dat credit pe contul ei de Instagram. Acum am terminat un eveniment pentru Ferrari și suntem ocupați cu evenimente până în vara anului 2022”a mai adăugat Ion Zanca.