Stiri mondene

Gwen Stefani și Blake Shelton s-au logodit

Gwen Stefani și Blake Shelton
Cântăreața Gwen Stefani a anunțat pe Instagram că s-a logodit cu Blake Shelton.

 

Gwen Stefani a spus „Da” cererii în căsătorie și a împărtășit marea veste cu fanii ei de pe Instagram. Artista în vârstă de 51 de ani a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea și iubitul ei și cu dovada cererii în căsătorie.

„@blakeshelton da, te rog!”. Shelton a distribuit aceeași postare și a scris: „Hei, @gwenstefani mulțumesc că mi-ai salvat anul 2020 ... Și restul vieții mele. Te iubesc. Am auzit un DA!” 

Experiența divorțului i-a apropiat pe Gwen Stefani și Blake Shelton

Gwen Stefani și Blake Shelton s-au cunoscut pe platourile de filmare de la „The Voice Us”, pe vremea când ambii erau implicați în alte relații.

Gwen Stefani era căsătorită cu muzicianul englez Gavin Rossdale, alături de care are trei băieţi, iar Shelton era însurat cu interpreta de muzică country Miranda Lambert. Amândoi au divorţat în vara anului 2015. Experiența divorțului prin care au trecut ambii, i-a făcut să se apropie din ce în ce mai mult și să formeze astfel, un cuplu.

Gwen Stefani și Blake Shelton

„Ei sunt îndrăgostiți și inseparabili. Blake îi este dedicat lui Gwen. Amândoi simt că și-au găsit adevăratul partener în viață și intenționează să fie împreună pentru totdeauna”, a declarat o sursă apropiată cuplului, potrivit Mirror.com