Stiri mondene

Gwen Stefani și Blake Shelton s-au căsătorit după șase ani de relație

Gwen Stefani și Blake Shelton s-au căsătorit
Gwen Stefani și Blake Shelton s-au căsătorit în acest weekend. Avem primele imagini în articol!

Gwen Stefani și Blake Shelton s-au căsătorit sâmbătă, 3 iulie 2021. Ceremonia a avut loc în Oklahoma, la reședința lui Blake Shelton, acolo unde cei doi s-au și logodit în octombrie 2020. La eveniment au fost prezenți prietenii apropiați și familiile celor doi. Conform surselor apropiate, Blake Shelton chiar ar fi construit o capelă în curtea sa pentru a se căsători cu faimoasa cântăreață. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Blake Shelton (@blakeshelton)

„Blake a construit o capelă pe terenul fermei sale din Oklahoma. El a făcut-o, dar a avut parte și de ajutor. Se vor căsători în acea capelă, cel mai probabil la începutul anului viitor”.

Gwen Stefani, inel de logodnă de 500.000 de dolari de la Blake Shelton

Gwen Stefani a fost surprinsă prima dată cu inelul de logodnă primit de la Blake Shelton după ce a vizitat casa unei prietene din Los Angeles. Din primele informații, inelul cântăreței are un diamant cu o tăietură de smarald, cu alte două diamante poziționate în ambele părți. În cadrul unui interviu, Gwen Stefani  a vorbit despre logodna ei.

Gwen Stefani și Blake Shelton s-au căsătorit

„Cred că, din punct de vedere romantic, atunci când te îndrăgostești atât de mult, atât de neașteptat și atât de târziu în viață, te gândești 'Vreau să mă căsătoresc cu tine acum! (...) "Asta e prima reacție romantică. Hai să ne căsătorim, știi?", a spus cântăreața.