Stiri mondene

INNA, fotografie de 100.000 de aprecieri! Artista s-a pozat super hot

INNA, fotografie de 100.000 de aprecieri din vacanța în Cipru! Artista s-a pozat super hot
INNA și-a surprins din nou fanii cu o fotografie super hot! Iată cum s-a fotografiat la plajă

Nu mai este niciun secret că INNA este o artistă super sexy cu forme de invidiat. Artista își afișează ori de câte ori are ocazia formele de invidiat, iar ultima sa postare a strâns peste 100.000 de like-uri în nici 24 de ore. Aflată în Cipru pentru o petrecere privată, Inna s-a bucurat din plin de soarele care nouă ne lipsește cu desăvârșire, în România. Artista a stat la plajă, dar nu a uitat să se fotografieze într-o ipostază care poate stârni cu ușurință imaginația bărbaților. 

INNA, fotografie de 100.000 de aprecieri din vacanța în Cipru! Artista s-a pozat super hot

Inna a ales să se fotografieze într-un costum de baie negru super-sexy care i-a pus perfect formele în evidență, iar urmăritorii ei au reacționat imediat: „Oh heeeeeey sexy lady”, „Esti superba”, „Hola guapa 🔥”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. 

Inna a lansat videoclipul piesei „Maza” 

Inna este prima solistă din Europa ce a depășit pragul de 1 milion de vizualizări pe platforma de YouTube. De-a lungul carierei sale, artista a primit numeroase premii ce i-au fost acordate în cadrul ceremoniilor MTV România Music Awards, Balkan Music Awards, Les Trophees de la Nuit sau Gala femeilor de succes. În urmă cu câteva ore, Inna a lansat o piesă nouă intitulată „Maza”, însoțită de un videoclip extrem de senzual, realizat de NGM Creative.

Inna a lansat videoclipul piesei „Maza” 

„Maza” este compusă de  Inna, Marcel Botezan, Sebastian Barac, Alexandru Cotoi, David Ciente și Luisa Luca. „Maza este unul dintre videoclipurile care îmi plac foarte mult, este sexy, fun și are un vibe extraordinar. Sper să vă bucurați de clip și să ascultați piesa la maximum”, a spus  Inna. Vezi clipul aici