Lansări muzicale

Inna a lansat videoclipul piesei „It Don't Matter", în colaborare cu Alok și Sofi Tukker

Inna a lansat videoclipul piesei 'It Don't Matter', în colaborare cu Alok și Sofi Tukker
Inna a lansat o piesă nouă intitulată „It Don't Matter”. Uite cum sună colaborarea internațională dintre Inna, Alok și Sofi Tukker!

Pentru a treia săptămână consecutivă, Inna a reușit să-și bucure fanii cu o nouă producție muzicală! Artista a lansat videoclipul piesei „It Don't Matter", în colaborare cu Alok și Sofi Tukker. Piesa „It Don't Matter” a fost lansată și pe Spotify Singles unde apare pe coperta playlistului Mint. În numai 4 zile, piesa a strâns 1.5 milioane de stream-uri pe Spotify și un playlist reach de 40 de milioane.  Inna a lansat videoclipul piesei „It Don't Matter

„Sunt extrem de entuziasmată și recunoscătoare pentru această colaborare cu artiști cool pe care îi apreciez- Alok și Sofi Tukker. Dați muzica tare și bucurați-vă de "It Don't Matter", a spus INNA.

Piesa artistei este prezentă în peste 85 de playlisturi Spotify 

De asemenea, piesa „It Don't Matter” este prezentă în peste 85 de playlisturi Spotify din întreaga lume, printre care 35 de playlisturi New Music Friday, Dance Paradise (1.1M de urmăritori), Cardio (3.2M de urmăritori) si Girls' Night (2.5M de urmăritori). 

„Suntem super entuziasmați să lucrăm cu doi artiști pe care îi iubim și admirăm- Alok și INNA. Chiar suntem încântați de modul în care sună piesa și ne-a rămas în cap", au spus Sofi Tukker.