Stiri mondene

Inna, schimbare radicală de look! Cum au reacționat fanii

Inna, schimbare spectaculoasă de look!  Cum au reacționat fanii
Inna nu încetează să-și surprindă fanii cu schimbări spectaculoase de look. Uite cum arată vedeta acum!

Inna este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe de la noi! De-a lungul carierei sale în industria muzicală, artista și-a impresionat fanii prin alegerile vestimentare. Acum, însă, Inna a decis să-și facă o schimbare de look. Mai exact, frumoasa vedetă și-a făcut breton. Pentru că ține mereu legătura cu fanii săi, Inna a imortalizat momentul și a publicat un filmuleț inedit în mediul online. În dreptul postării, artista și-a întrebat urmăritorii dacă i se potrivește.

La scurt timp, au început să apară numeroase reacții și aprecieri din partea internauților. „ Sublim!”, ”Un exemplu de frumusețe absolută!”, ”Da, arăți minunat!”, ”Doamne, ce frumoasă ești! ”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de INNA (@inna)

Inna, despre relația cu Deliric

După ce a încercat să fie cât mai discretă în ceea ce privește viața amoroasă, Inna a recunoscut că iubește din nou. În cadrul unui interviu, Inna a rupt tăcerea și a vorbit deschis despre relația cu Deliric. Artista susține că se bucură de iubirea acestuia.

Inna, despre relația cu Deliric

„Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți. Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună și să ne bucurăm de fiecare zi”, a a spus Inn a.

Inna, schimbare spectaculoasă de look!  Cum au reacționat fanii