Stiri mondene

Inna, schimbare radicală de look! Cum au reacționat fanii

Inna, schimbare spectaculoasă de look!  Cum au reacționat fanii
Inna [Sursa foto: Facebook]
Inna nu încetează să-și surprindă fanii cu schimbări spectaculoase de look. Uite cum arată vedeta acum!

Inna este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe de la noi! De-a lungul carierei sale în industria muzicală, artista și-a impresionat fanii prin alegerile vestimentare. Acum, însă, Inna a decis să-și facă o schimbare de look. Mai exact, frumoasa vedetă și-a făcut breton. Pentru că ține mereu legătura cu fanii săi, Inna a imortalizat momentul și a publicat un filmuleț inedit în mediul online. În dreptul postării, artista și-a întrebat urmăritorii dacă i se potrivește.

La scurt timp, au început să apară numeroase reacții și aprecieri din partea internauților. „ Sublim!”, ”Un exemplu de frumusețe absolută!”, ”Da, arăți minunat!”, ”Doamne, ce frumoasă ești! ”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de INNA (@inna)

Inna, despre relația cu Deliric

După ce a încercat să fie cât mai discretă în ceea ce privește viața amoroasă, Inna a recunoscut că iubește din nou. În cadrul unui interviu, Inna a rupt tăcerea și a vorbit deschis despre relația cu Deliric. Artista susține că se bucură de iubirea acestuia.

Inna, despre relația cu Deliric
Inna[Sursa foto: Facebook]

„Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți. Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună și să ne bucurăm de fiecare zi”, a a spus Inn a.

Inna, schimbare spectaculoasă de look!  Cum au reacționat fanii
Inna[Sursa foto: Facebook]