Stiri mondene

Inna, detalii neștiute din cariera sa! Artista a recunoscut ce face în mod obsesiv, înainte de concerte: „Fac asta fără un motiv anume”

Inna, detalii neștiute din cariera sa! Artista a recunoscut ce face în mod obsesiv, înainte de concerte
Inna, detalii neștiute din cariera sa! Artista a recunoscut ce face în mod obsesiv, înainte de concerte [Sursa foto: Instagram]
Inna le-a dezvăluit fanilor din mediul online ce face în mod obsesiv, înainte de show-uri. Uite ce dezvăluiri a făcut artista!

Inna este una dntre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară și nu numai. Piesele artistei sunt fredonate în toate colțurile lumii, ceea ce o face să se claseze printre artiștii internaționali de succes. De-a lungul carierei sale, vedeta a reușit să strângă o comunitate mare în jurul ei. Pentru că ține mereu legătura cu fanii săi prin intermediul rețelelor sociale, cântăreața le-a dezvăluit la ce gest apelează de fiecare dată când are un concert.

Citeste si: INNA, dezvăluiri sincere despre situația financiară! Pe ce alege să dea banii artista: ”Sunt destul de echilibrată!”

„Asta a fost înainte de show-ul meu din Turcia. Un mic secret: Când sunt tensionată, dau scroll pe telefonul meu obsesiv, fără un motiv anume”, a spus Inna.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de INNA (@inna)

Inna, despre începuturile carierei sale muzicale

În cadrul unui podcast, Inna a făcut câteva dezvăluiri despre începutul carierei sale .Pentru că a iubit muzica de mică, artista a profitat din plin de toate serbările pentru a se manifesta artistic.

Citeste si: Inna, detalii despre relația cu Deliric! „Suntem spontani!” Cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz

„M-am născut într-o familie în care muzica era un element foarte important. Am crescut la bunica, pe perioada verii, când ai mei lucrau, iar bunica și bunicul meu mergeau la biserică. Am cunoscut mai întâi cântece bisericești, m-am apropiat acolo de muzică. Mama mea, până în luna a șasea de sarcină, a fost cântăreață și dansatoare.

Inna, detalii neștiute din cariera sa! Artista a recunoscut ce face în mod obsesiv, înainte de concerte
Inna, detalii neștiute din cariera sa! Artista a recunoscut ce face în mod obsesiv, înainte de concerte[Sursa foto: Instagram]

Și eu am pornit pe drumul ăsta. La serbare, la grădiniță, nu spuneam o poezie, pentru că mi-era greu să învăț versuri fără să le cânt și atunci le cântam, și așa mai departe. Așa mi-a fost prezentată muzica. Încă am impresia că trăiesc într-un vis. Serios. Nu exagerez cu absolut nimic. Chiar am impresia că trăiesc într-un vis, din care, bineînțeles, nu vreau să mă trezesc.", a spus Inna .  

Citește continuarea aici!