Lansări muzicale

INNA a lansat un remake al piesei "Lalele"

NNA a lansat un remake al piesei Lalele
NNA a lansat un remake al piesei Lalele [Sursa foto: Captură YouTube]
INNA a revenit în atenția fanilor cu un remake al piesei "Lalele". Dă-i play și spune-ne cum ți se pare!

Versiunea nouă a piesei „Lalele” beneficiază de un videoclip regizat de Dorin Marcu, în care o vedem pe INNA bucurându-se de atmosfera Creative Camp by Electric Castle de pe plaja Tuzla.

Citeste si: Inna a lansat albumul „Champagne Problems ⋕DQH1”. Dă play tuturor pieselor aici

Inna a lansat un remake al celbrului șlagăr „Lalele”

Versiunea originală a piesei „Lalele” a fost compusă de Temistocle Popa și interpretată de artistul român Luigi Ionescu.

Melodia fusese realizată sub forma unui vals lent pentru un spectacol al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” și se numea „Gagarin”, în cinstea primului om care ajunsese în spațiul cosmic.

„Piesa s-a cântat într-un spectacol-concert, dar fără succes. Luigi Ionescu, cel care era un interpret foarte apreciat de public, ieșea din scenă cu mai puține aplauze decât a intrat”, spunea într-un interviu Aurel Storin, pe atunci, secretar literar la teatrul „Constantin Tănase”.

INNA a lansat un remake al piesei Lalele
INNA a lansat un remake al piesei Lalele[Sursa foto: Captura Youtube ]

Citeste si: Inna, detalii despre relația cu Deliric! „Suntem spontani!” Cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz

Producția remake-ului „Lalele” a fost realizată de Viky Red și Quick, noile versuri fiind scrise de INNA împreună cu Iraida, Florian Rus, Temistocle Popa și Aurel Storin. În ceea ce privește linia melodică, aceasta a fost modificată, pe remake punându-și amprenta INNA, Quick, Iraida, Viky Red, Florian Rus, Temistocle Popa și Aurel Storin.

Video: INNA- Lalele