Stiri mondene

INNA, dezvăluiri sincere despre situația financiară! Pe ce alege să dea banii artista: ”Sunt destul de echilibrată!”

INNA, dezvăluiri sincere despre situația financiară
INNA, dezvăluiri sincere despre situația financiară [Sursa foto: Instagram]
INNA a făcut dezvăluiri neștiute despre situația sa financiară! Uite ce confesiuni a făcut artista!

INNA este unul dintre cei mai iubiți artiști români, cu o carieră internațională care include colaborări cu J Balvin, Daddy Yankee, Yandel, Pitbull și Farina. De-a lungul carierei sale în industria muzicală, cântăreața a urcat pe cele mai mari scene din toată lumea, fiind cea mai bine pătită. În cadrul unui interviu, INNA a vorbit despre câștigurile și cheltuielile ei. Conform spuselor sale, vedeta nu se consideră o femeie bogată, deși are un succes colosal pe plan profesional.

Mai mult, INNA a ținut să precizeze că, de-a lungul timpului, a fost foarte atentă la partea financiară, cunoscând valoarea banului. În prezent, frumoasa artistă este partener la casa de discuri, Global Records, lansată în anul 2008 de Ștefan Lucian Gîtiță. INNA a recunoscut că este o persoană extrem de echilibrată, iar o parte din bani îi inevestește în casa de discuri.

INNA, dezvăluiri sincere despre situația financiară
INNA, dezvăluiri sincere despre situația financiară[Sursa foto: Instagram]

„Nu am pierdut simțul realității și mai ales în ultimul an, în care am stat mai mult pe acasă, m-am ocupat de multe ori singură de cumpărături și știu prețurile.

(...) Cred că extravaganță poate însemna ceva diferit pentru fiecare dintre noi. Sunt momente în care mă răsfăț cu anumite lucruri sau vacanțe aparte, dar nu fac acest lucru des. Sunt destul de echilibrată din acest punct de vedere. Banii îi investesc în proiectul INNA și în casa de discuri Global Records, unde sunt partener”
, a declarat INNA pentru Viva.ro

Inna, apariție spectaculoasă la The Artist Awards 

Inna a participat la The Artist Awards la Craiova, unde a obținut două premii: Best Artist on Digital și The Artist Award. Frumoasa artistă a ales să poarte o rochie albă, scurtă, foarte decupată pe un picior.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de INNA (@inna)