Stiri mondene

Inna și Cardi B se urmăresc reciproc pe Instagram. Ce mesaj i-a transmis rapperița Innei: „Mi-a comentat la una dintre postări”

Inna și Cardi B se urmăresc reciproc pe Instagram. Ce mesaj i-a transmis rapperița Innei: „Mi-a comentat la una dintre postări”
Inna a dezvăluit în cadrul unui vlog că a aflat că este urmărită pe Instagram de Cardi B și chiar a primit un comentariu de la celebra rapperiță.

Inna a dezvăluit recent în mediul online că ea și rapperița Cardi B se urmăresc reciproc pe Instagram. În plus, e de notat faptul că rapperița de peste ocean a fost cea care a apăsat pe butonul de „Follow” în dreptul contului de Instagram al Innei. 

Citeste si: Inna, apariție fierbinte în Egipt! Ținuta cu care a apărut pe scenă! "Prea sexy pentru Egipt, dar ea e INNA!"

Inna și Cardi B, schimb de comentarii pe Instagram. Ce mesaj i-a transmis rapperița?! 

Inna a dezvăluit în vlogul ei că a aflat de la fani în urmă cu mai mulți ani că rapperița Cardi B i-a dat follow pe Instgram și chiar i-a scris că o apreciază. Mai mult decât atât, Inna a dezvăluit că i-ar plăcea să aibă o colaborare cu rapperița, iar acest lucru nu ar fi imposibil având în vedere că Inna a mai colaborat deja și cu alți artiști internaționali.

Pe 17 decembrie artista va lansa „Up” în colaborare cu Sean Paul. 

„Cardi B a început să mă urmărească în urmă cu nouă ani și mi-a comentat la una dintre postări că este un mare fan și că dansează pe piesele mele. Am aflat că ea mă urmărește pentru că unul dintre voi mi-ați spus. A fost ceva de genul: `ooh, știai că Cardi B te urmărește`și atunci am început să o urmăresc și eu, și da, mi-ar plăcea o colaborare cu ea.

E uimitoare”