Stiri mondene

Informația explozivă care circulă în presa internațională: Iubita lui Pique, Clara Chia Marti ar fi bărbat la origine. Dovezile sunt șocante

Clara Chia Marti ar fi la orgine barbat
Filmuletul care circula pe Internet si care arata ca iubita lui Pique, Clara Chia Marti, ar fi de fapt, barbat [Sursa foto: Instagram]
Clara Chia Marti, iubita lui Pique, ar fi la origine barbat si s-ar fi numit Esteban. Acest detaliu ar fi fost cunoscut si de catre fostul fotbalist.

De cateva zile, in presa internationala circula stirea conform careia Clara Chia Marti, iubita lui Pique, fostul international al Barcelonei, ar fi de, fapt, la origine, barbat si ca si-ar fi facut in urma cu cativa ani toate modificarile pentru a putea deveni femeie in toata regula. Iar Pique nu pare a fi strain de toate aceste detalii "minore" stiind de la inceputul relatiei cu cine are de-a face. Si ca totul sa fie si mai verdic, pe retelele de sociale circula un filmulet cu Clara Chia Marti de pe vremea cand era barbat, iar asemanarea este izbitoare. 

Citește și: Ce înțelegere ar fi făcut Kate Middleton cu monarhia britanică pentru a-i accepta amanta Prințului William

Clara Chia Marti și Gerard Pique
Clara Chia Marti și Gerard Pique[Sursa foto: Instagram]

Imaginile care ar dovedi ca iubita lui Pique, Clara Chia Marti, este transsexual

Filmuletul a fost postat pe TikTok, acolo unde a si fost publicata prima data informatia ca iubita lui Pique ar fi transexual si ca numele ei real ar fi Esteban.

Stirea care a facut repede incojurul lumii a socat pe toata lumea viralizandu-se in cateva minunte de la pubilicarea ei. Mai multe dovezi au fost aduse in acest sens pentru a valida informatia pe care tanara catalana o tine foarte bine ascunsa. 

Clara Chia Marti ar fi purtat numele Esteban
Cum ar fi chemat-o de fapt pe Clara Chia Marti inainte de a fi femeie[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Primele declarații ale familiei tânărului accidentat mortal de actrița Monica Odagiu: "Nu s-a sinucis pentru că nu avea de ce!"

Ceea ce este si mai socant, este faptul ca Gerard Pique ar fi stiut acest lucru de la inceput. De fapt, catalanul nu doar ca a ajutat-o sa tina totul secret, dar a si ajutat-o cu unele operatii pe care le are tanara in varsta de 23 de ani.

Clara Chia Marti reacționează după ce primele fotografii cu Gerard Piqué
Clara Chia Marti și Gerard Pique[Sursa foto: Captură video]

Pe Clara Chia Marti ar chema-o, de fapt, Esteban

Stirea s-a raspandit rapid pe retelele sociale, in special printre fanii Shakirei care incearca sa foloseasca acest lucru ca un intrument prin a critica pe ceal/cea care a ranit-o profund pe artista lor preferata. Desi aceasta informatie nu a fost confirmata pana acum, fanii Shakirei nu au ezitat sa raspunadeasca filmuletul, devenind astfel viral.

In imagini apare Clara Chia Marti si un presupus tanar care seamana izbitor cu ea si despre care fanii spun ca este Esteban. Asemenarea este intr-adevar incredibila, lasand pe multi fara cuvinte!