Stiri

În ce filme va apărea Dwayne The Rock Johnson în 2021

În ce filme va apărea Dwayne The Rock Johnson în 2021
[Sursa foto: Facebook Dwayne Johnson]
Pentru fanii lui Dwayne Johnson vine o perioadă excelentă. Vor apărea mai multe filme cu actorul de 49 de ani în 2021.

 The Rock se întoarce cu o serie de filme în 2021. Actorul american este printre cei mai căutaţi de la Hollywood, iar mulţi regizori şi-l doresc în distribuţie. Iată în ce filme va apărea Dwayne The Rock Johnson în 2021.

Filmele în care va apărea Dwayne The Rock Johnson în 2021

 Jungle Cruise

The Rock surprinde din nou. Va fi un fel de Indian Jones în noul film marca Disney, Jungle Cruise.

Dwayne Johnson va juca în această producţie alături de nume mari, precum Emily Blunt, Édgar Ramírez, Jack Whitehall, Jesse Plemons şi Paul Giamatti. Premiera filmului va avea loc pe 30 iulie 2021.

 Red Notice

De la Jungle Cuise, The Rock trece la un thriller în care îi are colegi de platou pe superba Gal Gadot şi pe Ryan Reynolds.

Acesta va fi cel de-al treilea film în care Johnson colaborează cu regizorul Rawson Marshall Thurber, după Central Intelligence şi Skyscraper. Lansarea producţiei a fost anunţată pentru finalul acestui an. Filmul va putea fi urmărit pe Netflix.

 Black Adam

The Rock intră în lumea DC Comics cu rolul său din Black Adam, în care va interpreta rolul principal.

Filmul cu numărul 11 din seria DC Extended Universe ar fi trebuit să aibă premiera în luna decembrie a acestui an, însă din cauza pandemiei, producţia a fost întârziată. Ultimele veşti spun că Black Adam va putea fi urmărit din luna iulie a anului viitor.

În ce filme va apărea Dwayne The Rock Johnson în 2021

Dwayde Johnson ar fi trebuit să mai apară în câteva filme în acest an, dar din diverse motive, lansarea lor a fost amânată. Producătorii filmului San Andreas 2 nu au anunţat încă o dată exactă pentru premieră şi la fel s-a întâmplat şi în cazul Big Trouble în Little China 2. The Rock ar fi trebuit să fie în centrul acţiunii în continuarea filmului din 1986, care l-a avut în rol principal pe Kurt Russell.