Stiri

Merită sau nu să te uiți la Zack Snyder Justice League. Filmul durează 4 ore și e disponibil pe HBO

Merită sau nu să te uiți la Zack Snyder Justice League. Filmul durează 4 ore și e disponibil pe HBO
Eroii DC Comics au revenit pe marele ecrane, într-un film care durează patru ore. "Zack Snyder Justice League" este disponibil pe HBO Go.

 În această lună a fost lansat filmul "Zack Snyder Justice League", un remake al producţiei "Justice League", din 2017. Pelicula de acum patru ani trebuia să fie regizată tot de Zack Snyder, însă decesul tragic al fiicei sale l-a determinat să renunţe, iar în locul său a fost angajat Joss Whedon. Whedon a tăiat anumite părţi din film, a venit cu mai mult umor, dar fanii DC Extended Universe şi-au dorit şi un film bazat pe viziunea lui Zack Snyder.

Warner Bros a decis la începutul anului trecut ca pelicula să fie refăcută cu un buget de 70 de milioane de dolari, în mare parte folosiţi pentru efecte vizuale şi editare, dar şi pentru filmarea de noi scene. Iar fanii filmelor cu supereroi cu siguranţă sunt încântaţi, pentru că noul film durează patru ore, faţa de cele două ore cât dura producţia din 2017.

Merită sau nu să te uiți la Zack Snyder Justice League. Filmul durează 4 ore și e disponibil pe HBO

 Din punct de vedere al personajelor, în "Zack Snyder Justice League" nu s-a schimbat nimic faţă de filmul din 2017. Batman este interpretat de Ben Affleck, Superman de Henry Cavill, Wonder Woman de Gal Gadot, Cyborg de Ray Fisher, Aquaman de Jason Momoa şi Flash de Ezra Miller. Aceştia încearcă să salveze lumea de pericolul produs de Darkseid, interpretat de Ray Porter şi de Steppenwolf, rol atribuit lui Ciran Hinds. 

  Criticii de film au lăudat direcţia pe care Zack Snyder a dat-o filmului, dar au criticat durata acestuia. Variety a scris: "Indiferent de părerile criticilor, se pare că aceştia s-au pus de acord într-o privinţă. Acest film este mai bun decât versiunea din 2017 Justice League", în timp ce pe site-ul "Rotten Tomatoes", 74% dintre review-uri sunt pozitive, cu o notă de 6.7 din 10. "Zack Snyder Justice League" este filmul cu a doua cea mai bună notă de pe IMDB dintre producţiile DC Comics, aşa că merită vizionat.