Stiri mondene

Zanni de la Survivor a vorbit pentru prima dată de relația cu mama lui. De ce nu ține legătura cu ea

Zanni, despre mama lui
Zanni, despre mama lui [Sursa foto: Captură YouTube]
Zanni a dezvălui în cadrul emisiunii Survivor că el și mama lui nu sunt într-o relație prea bună. Care suny motivele care au dus la ruptură?

Zanni este unul dintre cei mai puternici concurenți din echipa Faimoșilor și are o poveste de viață cu totul deosebită. Concurentul de la Survivor România a fost lăsat în orfelinat de către părinții lui și a mai fost vizitat foarte rar de cătremama lui. Zanni se gândea că poate, prin interediul acestei emisiuni va reuși să o găsească din nou pe mama lui și să stea de vorbă cu ea. 

Zanni, despre mama lui
Zanni, despre mama lui[Sursa foto: Captură YouTube]

„Stai să vezi când o să vină video de la familie, poate o vad pe mama. Nu am găsit-o de ani de zile și o găsesc   aici. Când vorbește lumea despre mama, nu răspund acestor întrebări, nu intru prea mult în discuție pentru că oricât aș vrea eu să mă deschid, nici eu nu știu foarte bine despre ea”, a spus Zanni despre mama lui. 

Faimioasele emisiunii au fost extrem de curioase de povestea lui Zanni și nu s-au putut abține să nu-l întrebe mai multe despre mama lui, cu toate că era un subiect destul de sensibil. Una dintre concurentele care a încercat să se aproprie de Zanni și să empatizeze cu el a fost Alexandra Stan. 
„Am avut mai devreme o discuție cu Zanni, l-am felicitat (n.r.: pentru că a ieșit favoritul publicului), a fost drăguț. Și nu știu cum a venit vorba de mama lui. A spus el că poate l-a votat mama lui, că data viitoare poate îi scrie mama lui. Eu nu știam că el nu a ținut legătura cu mama lui, nici n-am vrut să intru prea adânc pentru că nu știam cât de deschis este el”,  a spus Alexandra Stan. 

Zanni, detalii neștiute despre relația cu mama lui 

Zanni a avut marele curaj de a se deschide în fața telespectatorilor și de a spune care este adevărata lui relație cu femeia care i-a dat viață. 

Zanni, despre mama lui
Zanni, despre mama lui[Sursa foto: Captură YouTube]

„Am mai vizitat-o cam la patru ani, dar n-am stat de vorbă. Pentru mine e o străină. Nu o cunosc pe mama, am văzut-o de patru ori în viața mea, m-a vizitat la o dată la 4 ani. Mi-a făcut un cadou la 14 ani, niște ghețe, care erau niște ghetuțe pentru un copil de 5 ani. Are niște probleme de realizare a realității. Eu acum am 23 de ani, dar nu stiu dacă ea realizează. Are 40 și ceva de ani.  Când eram mic am tot tras de ea să vorbim, ea are niște probleme, nu răspunde la întrebări. Răspunde după 5 secunde sau nu răspunde și pentru că eu citesc oamenii, văd în ochii ei că a fost o traumă, în copilăria ei, în tinerețe, la nașterea mea sau cu bărbatul cu care m-a făcut”, a povestit Zanni în cadrul emisiunii Survivor România 2021.