Stiri mondene

Amna a dezvăluit de ce nu voia să se arunce în apă la Survivor România: „Se vede altfel acolo. Nici noi...”

Amna nu voia să se arunce în apă la Survivor
Amna nu voia să se arunce în apă la Survivor [Sursa foto: Captură YouTube]
Amna a povestit la Teo Show despre experiențele prin care a trecut în puținul timp perecut la Survivor România.

Amna este prima Faimoasă care a părăsit Survivor România și a recunoscut că nu s-a putut adapta jungeli din Republica Domincană. În plus, Amna a plecat de acasă cu o frică de apă pe care, din păcate, nu a putut să și-o depășească. Invitată în platoul emisiunii Teo Show, Amna a fost întrebată de ce nu a vrut să sară în apă la probele sportive și a explicat că situația de acolo nu era așa cum se vedea la televizor.

Din fața micilor ecrane părea că apa este de mică adâncime, dar Amna a spus că de fapt era exact contrariul.

Amna nu voia să se arunce în apă la Survivor
Amna nu voia să se arunce în apă la Survivor [Sursa foto: Captură YouTube]

„Apa era de doi metri, avea vârtejuri, iar două colege erau să se înece. Au venit salvamarii. De asta nu am sărit, poate fi periculos. Nu te apuci să mori acolo. Mi-a fost frică! Eu am calculat cam cât de periculos e. Se vede altfel acolo. Nici noi nu ne-am dat seama că o să fie așa”, a dezvăluit Amna.

Artista nu a avut foarte mult timp de gândire înainte de a pleca în competiția pentru supraviețuire și chiar le dezvăluise fanilor din mediul online că nu știe să înoate.

Amna nu voia să se arunce în apă la Survivor
Amna nu voia să se arunce în apă la Survivor [Sursa foto: Captură YouTube]

„A fost super ciudat pentru că ne-am hotărât cu plecarea asta cu patru zile înainte de Crăciun. Am luat fix patru ore de înot”, a mai povestit cântăreața care a adăgat că Lucian, fiind profesor de înot s-a oferit să o ajute să învețe să înoate, dar nu aveau voie să vorbească între ei.

Ce spune Amna despre zvonurile unei posibile relații cu Lucian Barbu, Războinicul care s-a accidentat la picior 

În momentul în care Amna și Lucian au fost eliminați și au ajuns la hotel au intrat în posesia telefoanelor și au postat pe rețelele de socializare cum își petrec timpul. Faptul că ei au petrecut foarte mult timp împreună a stârnit zvonuri în mediul online, cum că între cei doi s-ar înfiripa o relație. Amna și Lucian au explicat că nu au stat niciodată în aceeași cameră de hotel așa cum s-a scris, ci pur și simplu și-au ținut de urât unul altuia în calitate de prieteni. 

„Suntem cu mult bun simț amândoi și am văzut că am deranjat puțin presa cu treaba asta. Am văzut o știre că am stat în aceeași cameră cu Lucian. Am filmat camera și râdeam cu colegii”, glumea Amna, pe seama zvonurilor despre ea și Lucian Barbu.