Stiri mondene

Ce mai face Lola, Războinica din sezonul 1 Survivor România

Ce mai face Lola de la Survivor
Ce mai face Lola de la Survivor [Sursa foto: Facebook]
Mișu și Ștefan de la Uzina de Dume au stat de vorbă cu Lola, fosta concurentă din echipa Războinicilor și au aflat totul.

Lola Crudu a fost una dintre cele cele mai puternice concurente de la Survivor România din echipa Războinicilor. Concurenta a dus un stil de viață ceva mai aprig, fapt care a făcut-o să se adapteze foarte repede condițiilor de trai din Republica Dominicană.

Lola Crudu este născută la Chișinău și mărturisește că fiecare experiență pe care a avut-o pe parcursul vieții sale, încă de la vârste fragede, a ajutat-o să se maturizeze.

Ce mai face Lola de la Survivor
Ce mai face Lola de la Survivor [Sursa foto: Facebook]

„La 15 ani am început să lucrez cu mama la un restaurant. Îmi place să muncesc, nu fug de muncă. La 18 ani am plecat în Coreea de Sud, mi-am luat inima în dinți. Nici nu știam unde este pe hartă această țară. Am câștigat un casting ca dansator pentru un parc de distracții. Am locuit trei ani și în Thailanda, am fost coregraf și apoi manager la un club de noapte. A fost greu, pentru că ei nu vorbesc engleza, dar m-am descurcat. Când m-am întors în țară am avut o mică afacere, făceam brelocuri personalizate”, a povestit Lola. 

Într-una din zile Lola le-a scris băieților de la „Uzina de Dume” că îi ascultă și îi salută, iar ei au reușit să mai afle ultimele nouăți din viața Lolei. 

Mișu și Ștefan de la Uzina de Dume au aflat ultimele noutăți din viața Lolei Crudu, fosta Războinică de la Survivor 

Lola a avut o afacere cu brelocuri pe care a dezvoltat-o înainte de pandemie, iar acum spune că s-a reprofliat și predă ore de fitness online. 

Mișu: Ți se mai pare greu să duci gunoiul sau să speli aragazul de când ai fost în finală la Survivor? 

Ștefan: Păi dacă ai fost în finală la Survivor nu mai duci gunoiul. Cum să te vadă vecinii că duci gunoiul? 

Mișu: Păi nu ai fost în finală și ai câștigat premiul cel mare. Dar cred că e și frustrant să fii la limită acolo. Măcar dacă ieși din prima, după 2-3 etape, te liniștești rapid. 

Ștefan: Nu mai fac brelocuri, sunt antrenor personal și mă axez pe mămicile, doamnele și domnișoarele care muncesc de acasă și nu au timp să ajungă la sală.  

Ce mai face Lola de la Survivor
Ce mai face Lola de la Survivor [Sursa foto: Facebook]

Mișu: Vor și tăticii, nu doar mămicile să fie acolo elevi. Despre Lola se zice că (ea s-a accidentat foarte tare la un moment dat) și legenda spune că masa aia încă se clatină.