Stiri

Cele mai vizionate filme de pe Netflix

Cele mai vizionate filme de pe Netflix
Cele mai vizionate filme de pe Netflix
Acum că Netflix și-a dezvăluit funcția „Top 10”, avem o evaluare a ceea ce oamenii urmăresc de fapt pe serviciul de streaming.

În fiecare zi, funcția „Top 10” arată cele mai populare filme și emisiuni TV vizionate de abonați. Dar dacă nu căutați doar o scurtă prezentare a Top 10 cele mai populare filme de pe Netflix, ci și câteva informații suplimentare despre ce este vorba și despre cine sunt în ele, noi vă oferim. Mai jos, am adunat lista actuală a celor mai populare filme de pe Netflix împreună cu mai multe informații despre fiecare film. 

Citeste si: Veste bună pentru utilizatorii Netflix! Platforma online lansează 5 producții originale disponibile și în România

Top zece cele mai urmărie filme și seriale pe Netflix în acest moment

10. Despicable Me 2

9. 21 Bridges

8. The Green Mile

7. 21

6. Coach Carter

5. Tyler Perry's A Madea Homecoming

4. Shooter

3. The Weekend Away

2. Shrek

1. Shrek 2

Citeste si: Netflix a lansat trailerul oficial pentru serialul „Bridgerton” sezonul 2! Când va avea loc premiera

Cele mai vizionate filme de pe Netflix
Cele mai vizionate filme de pe Netflix

Despicable Me 2

Așa cum Gru a renunțat să fie super-rău pentru a fi un super-tatic, Liga Anti-Vilain îl recrutează pentru a depista un nou creier criminal și a salva lumea.

În parteneriat cu agentul secret Lucy Wilde, Gru, împreună cu Minions sălbatic imprevizibili, trebuie să-și dea seama cum să-și păstreze acoperirea, ținând totodată pasul cu îndatoririle sale de tată.

21 Bridges

21 BRIDGES este despre un detectiv din NYPD (Chadwick Boseman), care este împins într-o vânătoare de oameni în întreg orașul pentru o pereche de ucigași de polițiști după ce a descoperit o conspirație masivă și neașteptată. Pe măsură ce noaptea se desfășoară, liniile devin încețoșate cu privire la cine urmărește și cine îl urmărește. Când căutările se intensifică, sunt luate măsuri extreme pentru a împiedica ucigașii să scape din Manhattan, deoarece autoritățile închid toate cele 21 de poduri pentru a împiedica orice intrare sau ieșire din emblematica insulă.

Cele mai vizionate filme de pe Netflix
Cele mai vizionate filme de pe Netflix[Sursa foto: Facebook]

The Green Mile

Miracolele se întâmplă în locuri neașteptate. John Coffey, un prizonier cu puteri supranaturale, aduce un sentiment de spirit și umanitate gardienilor și colegilor săi deținuți.

21

Căutând o modalitate de a plăti școlarizarea, Ben Campbell (Jim Sturgess) se trezește recrutat în liniște de cei mai talentați studenți ai MIT într-un complot îndrăzneț de a sparge Vegasul.