Stiri

Un nou anunț despre sezonul șase Peaky Blinders! Când apare Peaky Blinders pe Netflix?

Un nou anunț despre sezonul șase Peaky Blinders! Când apare Peaky Blinders pe Netflix?
Cilian Murphy
Peaky Blinders a fost lansat în Marea Britanie, dar încă nu a apărut pe Netflix! Ce anunț au făcut producătorii serialului legat de apariția pe platformă?!

După cum bine știe toată lumea, seria BBC nu a lansat episoade noi de mai bine de doi ani. Sezonul 5 de la Peaky Blinders s-a încheiat în august 2019 și a debutat pe Netflix mai târziu în toamna aceea, în octombrie. Am văzut ultima dată, grupul se extindea sub conducerea șefului și eroului de război Tommy Shelby (Cillian Murphy). Între timp, aspirațiile sale politice continuau să crească. Dar ambii au fost amenințați de ochiul atent al detectivului maior Chester Campbell (Sam Neil) și de climatul social.  

Citeste si: Când apare pe Netflix sezonul 6 al serialului Peaky Blinders

Când va apărea sezonul șase pe Netflix?! 

Peaky Blinders sezonul 6 va continua să se bazeze pe dorința lui Tommy de a câștiga putere politică în timp ce conduce o operațiune criminală pe străzile din Birmingham. Cu toate acestea, cum va fi posibil acest lucru, deoarece vizibilitatea lui continuă să crească? Potrivit lui Cillian Murphy, telespectatorii vor primi finalul pe care îl așteptau cu toții. Vorbind cu Variety, actorul irlandez și-a împărtășit gândurile despre ceea ce fanii ar putea vedea în ultimele șase episoade. 

Un nou anunț despre sezonul șase Peaky Blinders! Când apare Peaky Blinders pe Netflix?
Un nou anunț despre sezonul șase Peaky Blinders! Când apare Peaky Blinders pe Netflix?[Sursa foto: Radio Times ]

„Cred că acesta este punctul culminant al seriei care, sperăm, se îmbunătățește față de ultimul sezon și îl face pe cel mai recent să fie cel mai bogat și mai profund posibil. Cred că suntem hotărâți să facem acest lucru special și ne-am hotărât să muncim din greu. Cred că fanii vor fi mulțumiți!”, a spus Cilian Murphy presei.   

O adaptare a filmului Peaky Blinders este în prezent în lucru, însă fanii serialului trebuie să știe că serialul va apărea pe Netflix vara aceasta, mai exact, pe 10 iunie. 

Cilian Murphy: „Cred că întreaga serie este un omagiu pentru Helen McCrory” 

Un personaj extrem de important fără de care Thomas Shelby n-ar fi fost la fel, a fost mătușa Polly interpretată de Helen McCrory.  Starul BBC a vorbit în ultimele sale interviuri despre pierderea actriței Helen McCrory, care a jucat-o pe mătușa Polly timp de cinci sezoane.

Helen McCrory a murit de cancer la sân în aprilie 2021, la vârsta de 52 de ani. Deși Helen nu a putut filma ultimul sezon al serialului, Cillian speră că întregul proiect va fi o modalitate pentru mulți de a-și aminti munca ei incredibilă.

„Cred că întreaga serie este într-adevăr un omagiu pentru ea. Prezența ei și prezența personajului ei se simt încă foarte mult în serial și este o parte foarte importantă din călătoria lui Tommy în acest sezon. Va fi diferit fără ea”, a declarat Cilian Murphy, potrivit Good House Keeping.

Un nou anunț despre sezonul șase Peaky Blinders! Când apare Peaky Blinders pe Netflix?
Mătușa Polly, interpretată de Helen McCrory

„Pur și simplu nu va fi la fel. Am vorbit despre cât de fenomenală a fost ea ca actriță și ca persoană și este o pierdere enormă pentru întreaga comunitate actoricească și nu doar pentru spectacolul nostru. Gândurile mele sunt întotdeauna la [soțul] Damian [Lewis] și copiii ei. Sper doar ca spectacolul să fie la înălțimea amintirii ei și a amintirii noastre despre ea”, a mai declarat actorul.