Stiri

Horrorscop Scularea! Ce fel de vecin eşti în funcţie de zodie

Horrorscop Scularea! Ce fel de vecin eşti în funcţie de zodie
Marți este ziua în care aflăm ce ne-au rezervat astrele. Țibulcă și Orlando au informații proaspete iar azi îți spun ce fel de vecin ești în funcție de zodie.

Taur: Vecinii te știu familist și la locul tău. Ești o persoană taciturnă și nu prea te bagi în viețile vecinilor, dar nici lor nu le permiți să afle prea multe despre ține. Păstrezi relații reci și amiabile. Niciun vecin nu are ce să îți reproșeze, pentru că la nevoie ajuți, iar în rest păstrezi liniștea și nu creezi niciun fel de probleme.

Cu alte cuvinte, ești vecinul ideal. 

Radu Țibulcă: Taurul e familist, unii ar spune că e trist. Cu vecinii este rece, ziua prea ușor îi trece. 

Gemeni: Tu cam starnesti curiozitatea vecinilor, în primul rând din cauza programului tău haotic. Uneori lipsești mult de acasă și nimeni nu poate să dea de ține, alteori chemi prieteni în vizită și dai petreceri care seamănă cu acele baluri din înalta societate de acum 150 de ani. Ești cel mai prietenos vecin din lume și stai la taclale cu toți cei care locuiesc pe lângă ține. Indiferent unde te muți, la scurt timp știi totul despre vecini și ei știu, la rândul lor, foarte multe despre ține, pentru că dai totul din casă.  

Radu Țibulcă: Geamănul este haotic, uneori e cam nevrotic. Trage câte un chef beton cu vecinul scorpion. 

Rac: Precum Taurul, ești un vecin ideal, pentru că îți vezi de alte tale, iar amabilitatea este punctul tău forțe. Un Rac niciodată nu își va deranja vecinii. În schimb, îi va cuceri cu gesturi incredibil de drăguțe- de exemplu, numai un Rac s-ar gândi să îi ducă vecinei bolnave o supă caldă sau să îi facă unele cumpărături. Te implici în viață comunității locale și de aceea toată lumea te iubește și te respectă. În cartierul tău ești, probabil, cea mai agreată persoană. 

Radu Țibulcă: Racul este ideal, un vecin deloc banal. Racul nu prea deranjează, pe vecini îi coafează. 

Leu:  Gălăgios și cu gură mare, Leul își aduce vecinii la disperare cu petrecerile pe care le da. În plus, este o persoană la care aceștia nu prea pot apela, pentru că nu are niciodată timp pentru ei. Leul este mult prea ocupat cu viață lui. Este, însă, un vecin simpatic, cu care poți stă la o vorba și la o glumă, mai ales dacă îi lauzi grădina, mașînă sau orice altceva îi aparține. Vecinii îl plac și îl urăsc in același timp, însă, de cele mai multe ori, Leul reușește să îi aducă de partea lui pe „dușmani”.

Radu Țibulcă:  Leul e gălăgios, trage cheful cel bengos. Este mult prea ocupat, nu poate fi deranjat. Stă însă la taclale, dușmanul nu îi stă în cale. 

Fecioara:  Dacă toți vecinii ar fi că ține, nu am mai vedea niciodată scandaluri între oamenii care locuiesc unii lângă alții. Ești cea mai curată și disciplinată persoană din lume și îți plătești toate facturile la timp. Vecinii pot apela la ține dacă există vreo problema și vei găși cea mai eficientă soluție. Nu faci niciodată zgomot pentru că întotdeauna te gândești la cei din jurul tău 

Radu Țibulcă: Fecioara e cea mai curată, nu întârzie la plată. Zgomote deloc nu face pentru că în pat nu se preface. 

Balanță: Vecinii te plac foarte mult, chiar dacă uneori îi mai deranjezi cu petrecerile sau cu muzică dată la maximum. Poate se enervează ei din aceste motive, dar când te întâlnesc parcă uită, pur și simplu, de ce erau supărați. Până și cea mai arțăgoasă bătrână din bloc este înnebunită după ține și te invită la cafea de fiecare dată când te vede. Toate acestea se datorează șarmului unic al zodiei Balanță, pe care nimeni nu reușește să se supere pentru mult timp. 

Radu Țibulcă: Balanța e enervantă, însă uneori galantă. Supărarea pe ea îți trece cât ai zice „apă rece”. 

Scorpion:  Se cam țin departe de ține vecinii pentru că nu vor să te supere deloc. Mai degrabă ar face o reclamație decât să îți zică în față ce problema au, pentru că le inspiri teamă. Ești o persoană impunătoare și intimidantă, iar privirea ta scrutătoare îi face pe vecinii tăi să se rezume la amabilități și conversații banale, lăsând deoparte plângerile pe care le au. De regulă, ești un vecin bun și nu faci prea mult zgomot...in afară de benji benji, ale căror sunete pot fi alarmante pentru vecini.

Radu Țibulcă: Scorpionul e distant, câteodată cam stresant. Vecinii sunt descurajați să începeți să conversați. 

Săgetător: Vecinii abia dacă te recunosc, pentru că te văd doar de câteva ori pe an. La ține se adună corespondență în cutia poștală și nu eșți de găsit acasă niciodată, pentru că ești mereu în vreo călătorie nouă, fie cu muncă, fie în concediu. Atunci când stai acasă mai faci zgomot, pentru că ai tot felul de hobby-uri ciudate, dar foarte rar se întâmplă să îți vină vecinii la ușa. În general, ești un vecin bun, atât cât se poate având în vedere că treci foarte rar pe acasă. 

Radu Țibulcă: Vecinii nici nu-l știu la față căci al nostru e de gheață. Atunci când stă acasă, nu sunt șoarecii pe masă. 

Capricorn:  Vecinii te cam invidiază, pentru că pari să le ai pe toate. Se uită cu jind la mașînă și costumele tale, dar și la familia care pare să fie ruptă din filme. Eșți cel mai politicos vecin, dar în același timp ai o fire impenetrabilă, așa că nimeni nu știe exact cu ce te ocupi și care e povestea ta. Se stârnesc bârfe în jurul tău, dar nici nu ti-ar putea pasă mai puțin. 

Radu Țibulcă: Capricornul e invidiat că de toate și-a luat. 

Cum sunt vecinii vărsători, capricorni sau pești?! 

Vărsător: Pe tine te barfesc cel mai mult vecinii și te judecă din cap până în picioare, pentru că eșți o apariție ciudată. În general, ești un vecin foarte prietenos, dar ai momente în care nici măcar nu îi saluți pe ceilalți și acest lucru poate fi foarte deranjant. Modul în care te îmbraci și vorbești este bizar pentru vecini, mai ales pentru cei mai puțîn dechisi la minte. Bătrânii din bloc se uită insistent la ține de fiecare dată când treci pe lângă ei și imediat îi auzi șușotind pe la spatele tău. Noroc că pe ține nu te interesează sau pur și simplu te amuză aceste episoade.  

Radu Țibulcă: Vărsătorul e bârfit, spun unii că e nesimțit. Vecinii nu-l lasă în pace că e mereu la 4 ace. 

Pești: Toată lumea te consideră o persoană foarte agreabilă și vecinii te abordează cu plăcere atunci când va întâlniți. Mai stai de vorba cu ei, deși nu dezvălui foarte multe despre ține. În schimb, te intereaeaza mult ce au ei de spus și ești o persoană atât de empatică încât toată lumea îți face destăinuiri. Tu știi toate secretele vecinilor tăi și, din fericire, știi să le păstrezi. Uneori te obosește faptul că te plac așa mult vecinii și ai vrea să te lase în pace, dar, de fapt, îți prinde bine să știi că și ei sunt acolo pentru ține dacă ai nevoie. 

Radu Țibulcă: Peștele e agreat, niciodată supărat, stă mereu la bârfă în bloc, nu-i de evitat deloc. 

Berbec:  Nu de puține ori s-a întâmplat că vecinii să vină să îți bată la ușa că să nu mai faci atâta zgomot. Pentru că eșți o persoană hiperactivă, mereu găsești câte o nouă activitate care îi cam scoate din sărite pe vecini. Chit că faci sport, te joci pe calculator sau dai petreceri-monstru, cei care locuiesc lângă tine sunt întotdeauna iritați de agitația din casă ta. Tu ești acel vecin care folosește bormașina dimineață devreme sau în toiul zilei, pentru că ti s-a năzărit să faci niște schimbări prin casă.  În rest, ești un vecin prietenos și energic și probabil că ești primul care iese să dea zăpadă la o parte după un viscol.  

Radu Țibulcă: Bat noaptea vecinii în ușă că faci box cu o mătușă.