Stiri

Horrorscopul cu Țibulcă și Orlando! Ce păcate ai în funcție de zodie

Horrorscopul cu Țibulcă și Orlando! Ce păcate ai în funcție de zodie
Horrorscopul cu Țibulcă și Orlando! Ce păcate ai în funcție de zodie [Sursa foto: Arhiva ]
Orlando Ivan îți prezintă păcatele tale în funcție de zodie, iar Radu Țibulcă îți cumpune și un vers legat de asta. Ascultă aici horoscopul de marți, 27 aprilie

Dacă este marți, matinalii noștri, Țibulcă și Orlando, îți prezintă horoscopul în stilul lor caracteristic

Ce păcate ai în funcție de zodie afli de la Țibulcă și Orlando

BERBEC. Nativul acestei zodii sunt firi impulsive, astfel că nu stau prea mult pe gânduri atunci când se implică într-un duel. Focul pasional se aprinde instant atunci când simt că cineva îi atacă.

Aruncă vorbe urâte la nervi și chiar dacă le regretă, nu fac foarte multe pentru a le repara

„Berbecul e agresiv, la scandal e impulsiv”, spune și Radu Țibulcă. 

TAUR. Chiar dacă par persoane cumpătate, au păcatele lor ca orice om. Tind să-i dușmănească pe cei din jur care se află într-o situație mai bună ca a lor. Nici prietenii nu scapă, dacă au o relație sau un job mai bun. 

„Taurul e cumpătat, însă e plin de păcat. El e foarte dușmănos, e trist dacă ajungi boss”, a completat Radu Țibulcă. 

GEMENI. Sunt persoane vesele care se fac cu ușurință plăcute, însă nu înseamnă că nu au și ei păcatele lor. Ei obișnuiesc să promită multe și să facă puține. Minciuna este o bună prietenă a lor. 

„Gemenii-s cam vorbăreți, chit că-s fete sau băieți.

Uită tot ce au promis mint, de la non-stop s-a închis” , spune Radu Țibulcă despre nativul acestei zodii. 

RAC. Lenea este păcatul acestui nativ și ei nu se sfiesc să o recunoască. Le place să se răsfețe, să se relaxeze, astfel că de cele mai multe ori, neglizează noțiunea timpului și a activităților pe care le au de îndeplinit. 

LEU. Încrederea în sine nu lipsește niciodată din comportamentul nativilor Leu, iar acest lucru nu mai este o supriză pentru mine. Ceea ce nu știu reprezentanții zodiei este că păcatul lor cel mai mare este aroganța. 

„Leul e încrezător, dar e arogant, să mor. Mare păcat cade pe ei, tare arfiști sunt domnii lei”, spune și Radu Țibulcă. 

FECIOARELE se uită mai mult în grădina altora decât a lor. Astfel că fac cu ușurință pacate. Nu se plictisesc niciodată, având în vedere că găsesc tot timpul subiecte despre care să bârfească. 

„Fecioara critică abundent, chiar și fără argument”, completează Țibulcă. 

BALANȚĂ. Nativii sunt superficiali în sentimente și chiar snobi în unele momente. Sunt atât de pretențioși încât îi exasperează pe cei din jur, iar nativii par să se distreze. 

„Balanța e cam superficială, uneori e cam nasoală. Tare mai e capricioasă și o arde cam nervoasă”, spune Radu Țibulcă despre Balanțe. 

SCORPION. Obsesia „benji-benjică” (n.red. obsesia sexuală) este cel mai mare păcat, însă vine puternic din spate setea lor de răzbunare. Nu le place să-și lase datoriile neplătite, așa că se distrează făcând planuri diabolice.  

„Benji-benji vrea să facă, dar se mai și răzbună oleacă. Tare mai e pofticios și îi place amor ghebos”

SĂGETĂTOR. Lauda de sine nu miroase a bine, însă reprezentanții acestui semn zodiacal nu știu asta. Nativii sunt insolenți și petrecăreți, însă ei sunt dispuși să facă orice pentru a fi urcați pe acest piedestal. 

Radu Țibulcă: „Se laudă nițel cam tare, crede că e mare valoare, ei petrec până în zori, dar sunt cam cu capul în nori”

CAPRICORNII își complică viața inutil și nu se lasă mai prejos nici atunci când vine vorba de viața celuilalt. Totuși păcatul lor cel mai mare se leagă de faptul că sunt critici și nemulțumiți tot timpul, orice ai face. 

VĂRSĂTOR. Latura rebelă de care dă dovadă este perfectă pentru înfăptuirea mai multor păcate. Nativii nu se lasă măcinați de regrete, ci se bucură de viață. Cu toate acestea, ei nu uită să mai fie și mărinimoși, motiv pentru care reușesc să-și mai spele din păcate. 

Radu Țibulcă: „Vărsătorul e rebel, e cam păcătos nițel”

PEȘTI. Fac păcate cu ușurință dacă nu reușesc să-și tempereze pornirile. Își găsesc consolarea în alcool și în alte substanțe interzise. Tind să-i urască pe cei din jurul lor. 

„Peștele e cam sensibil, se smiorcăie și e cam penibil. În alcool el se revarsă, când acasă, când pe la terasă”