Stiri

Electric Castle 2023: Cât costă biletele? Lista artiștilor care vor participa

Electric Castle 2023: Cât costă biletele? Lista artiștilor care vor participa
Electric Castle 2023 [Sursa foto: Instagram]
Organizatorii Electric Castle au dezvăluit care sunt artiștii care vor urca pe scena anul acesta. Vezi lista completă aici.

Organizatorii Electric Castle pregătesc o mulțime de surprize pentru ediția de anul acesta, dar și un line-up exploziv cu foarte multe nume sonore. Festivalul de muzică electronică revine, în perioada 19 şi 23 iulie, la Castelul Banffy din Bonţida, Cluj-Napoca. Line-up-ul Electric Castle de anul acesta a fost dezvăluit pe rețelele sociale, iar timp de cinci zile festivalierii se vor bucura de muzica unor artiști care ajung pentru prima dată în România.

Iată care sunt primii artiști care au fosta anunțați pentru cea de-a 9-a ediție a celebrului festival.

Citește și: „Ajutați-mă. Tremur de nervi!”. Misha, apel disperat către fani după ce fiica sa a primit imagini indecente de la un bărbat pe internet

Electric Castle 2023: Cât costă biletele? Lista artiștilor care vor participa
Electric Castle 2023[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Neversea 2023: Au fost anunțați primii artiști care vor urca pe scenă

Lista artiștilor care vor participa la Electric Castle 2023

Organizatorii festivalului promit cinci zile de neuitat pentru fanii muzicii electronice. Primii artiști anunțați, care vor urca pe scena de la Castelul Banffy din Bonţida, în cea de-a 9-a ediție Electric Castle au fost: George Exra, The Chemical Brothers și Iggy Pop. Pentru iubitorii muzicii folk pop, George Ezra va urca pentru prima dată pe o scenă din România, anul 2023 fiind ultimul în care va sta în lumina reflectoarelor.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Electric Castle (@electriccastle)

Sigur Rós, Pendulum, Peggy Gou, Nothing but Thieves, Tash Sultana, Nova Twins, Rezz, Young Lean, Netsky, Tash Sultana, Subcarpați, The Hu, Romy, Noga Erez, Nova Twins, Frank Carter & The Rattlesnakes, Eats Everything, Argy, AMÉMÉ, Meute, Gilles Peterson, Clozee, Metrik, Flava D, Ian, Oscar, Zero 7, Los Bitchos, Kruder & Dorfmeister, Fulu Meziki, Dynamite MC, Subscribe și Anais completează line-up-ul format din primii 35 de artişti.

Citește și: SAGA Festival 2023, primul val de artiști ce vor urca pe scenă vara aceasta. Wiz Khalifa și Lil Nas X vin pentru prima dată în România

Cât costă abonamentele la Electric Castle 2023? 

Pentru ediția de anul acesta sunt disponibile trei tipuri de bilete: 

  • General Acces Pass- 139 euro+ taxe
  • Youth 21 Pass- 99 euro+ taxe
  • Premium Pass- 300 euro+ taxe

Aproximativ 10.000 de persoane și-au achiziționat deja abonamentele pentru 2023 încă de la finalul ediției din iulie 2022. Organizatorii au epuizat, în doar câteva ore, promoția specială dedicată, în fiecare an, celor mai devotați fani. Mai multe detalii despre festival le puteți găsi pe site-ul oficial: electriccastle.ro.

Electric Castle 2023: Cât costă biletele? Lista artiștilor care vor participa
Electric Castle 2023[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Concerte și festivaluri 2023: Lista celor mai așteptate evenimente care vor avea loc în România

Opțiuni de cazare la Electric Castle 2023

Organizatorii Electric Castle  au anunțat care sunt opțiunile de cazare în Glamping, zona din EC Village dedicată exclusiv structurilor speciale. Variantele includ cazări pentru 2 sau până la 7 persoane în căsuțe, igloo-uri sau corturi gata amenajate, toate în număr limitat. De asemenea, festivalierii pot opta și pentru cazare în propriul cort sau rulotă, în noul car camping. 

Organizatorii au introdus opțiunea Car Camping pentru ediția din 2023, ideală pentru cei care vin de la distanțe foarte mari. Astfel, participanții își pot închiria un spațiu de 24 mp în Village, unde vor putea parca mașina și instala cortul personal.