Stiri

Horoscop săptămânal 1 august 2022 – 7 august 2022: Recomandări pentru fiecare zodie

Horoscop săptămânal 1 august 2022 – 7 august 2022: Recomandări pentru fiecare zodie
Horoscop săptămânal 1 august 2022 – 7 august 2022  [Sursa foto: PixaBay]
Horoscop săptămânal 1 august 2022 – 7 august 2022: Vești bune și recomandări pentru toate zodiile. Vezi ce îți rezervă astrele!

Horoscop săptămânal 1 august 2022 – 7 august 2022. Suntem acum în zodia Leu și asta înseamnă că ne pregătim să strălucim pe toate planurile, dar mai ales în cel financiar. Săptămâna aceasta suntem înconjurați de energia pe care o dă Mercur în Leu, ceea ce va face comunicarea atât interesantă, cât și provocatoare. În plus, Venus în fecioară antrenează latura practică și analitică și putem folosi această energie pentru succesul financiar la care visăm. 

Horoscop săptămânal 1 august 2022 – 7 august 2022

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecii au de-a face cu o energie puternică din partea lui Jupiter care le va împinge munca și imaginația pe cele mai înalte culmi. Această săptămână este despre putere și perseverență, iar la locul de muncă, berbecii vor fi foarte ocupați și solicitați. Ar fi bine să fie atenți la ce oportunitățile apar pentru că s-ar putea să plece într-o călătorie sau cineva îi va invita la o întâlnire.

 În plan sentimental totul merge bine, la fel ca în carieră.

Horoscop săptămânal 1 august 2022 – 7 august 2022: Recomandări pentru fiecare zodie
Zodia Berbec[Sursa foto: PixaBay]

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Prima săptămână din luna august este propice pentru relațiile amoroase. Cineva nou ar putea apărea în viața voastră și este o perioadă foarte bună pentru o nouă relație. Este o perioadă în care sarcina și căsătoria sunt favorabile Taurului. În ceea ce privește munca, oamenii de afaceri vor fi dezamăgiți, deoarece în ciuda tuturor eforturilor, nu reușesc să facă progrese.

Cu toate acestea, vor avea perspective minunate în ceea ce privește sănătatea.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Jupiter te ține în strânsoarea lui și vrea să îti extinzi orizonturile la propriu, așa că ar putea apărea oportunități și planuri de a schimba locuința sau de a pleca într-o călătorie. Gemenii nu se gândesc la iubire sau la viitor, singura lor preocupare va fi să găseasca un loc nou în care să se stabilescă. Predicțiile astrologice nu sunt încurajatoare în ceea ce privește sănătatea, dar vestea bună e că gemenii ar putea să câștige o sumă de bani.

Citeste si: Ce nu trebuie să faci când e mercur retrograd? Sfaturi pentru zodii

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Începutul săptămânii îi găsește pe raci alături de prieteni. Vor lua legătura cu ei pentru o întâlnire la care să se destindă de stresul acumulat săptămâna trecută. În relația cu partenerul, racii au parte de multă pasiune. Totuși, ar trebui să fie atenți la cheltuirea banilor, deoarece îi așteaptă multe provocări. Nici la locul de muncă lucrurile nu stau mai bine, munca racilor nefiind apreciată de conducere.

Horoscop săptămânal 1 august 2022 – 7 august 2022: Recomandări pentru fiecare zodie
Zodia Rac[Sursa foto: PixaBay]

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii sunt nevoiți să colaboreze cu ceilalți săptămâna aceasta, așa că sunt încurajați să fie disciplinați. Proiectele în care sunt implicați vor prospera, dacă stăpânesc comportamentul impulsiv. Totul merge bine în plan financiar și este o perioadă propice pentru a face investiții. Persaonele singure trebuie să fie atente la oportunitățile de a intra într-o relație.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

În sfârșit eforturile profesionale ale fecioarelor sunt recunoscute și apar oportunități de a face progrese în carieră. Se prevede o situție tulburătoare în planul sănătății, iar nivelul de stres va crește din cauza suprasolicitării. Fecioarele sunt extrem de dinamice și pline de energie și se vor vedea transformări majore în relațiile lor de dragoste.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanțele trebuie să aibă mare grijă de inima lor săptămâna aceasta deoarece sunt pe cale să se îndrăgostească nebunește de cineva. Nu ar trebui să se îngrijoreze dacă devin anxioși spre finalul săptămânii, pot folosi situațiile care apar în avantajul lor. Nu este recomandat să se piardă cu firea în fiorii dragostei, mai bine și-ar pune toată energia în proiecte creative.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Dacă există un lucru de care nici nu vor să audă, acela este dragostea. De asemenea, pot apărea ușor conflicte în relații. Acum, singura lor preocupare este munca, iar în plan social caută să se izoleze. Chiar dacă cei din jur sunt de partea lor, dacă nu ies bani, scorpionii nu sunt interesați să socializeze. În ceea ce privește sănătatea, lucrurile stau excelent pentru nativii zodiei scorpion.

Citeste si: Zodia Vărsator: personalitate, caracteristici şi compatibilităţi cu alte zodii

Horoscop săptămânal 1 august 2022 – 7 august 2022: Recomandări pentru fiecare zodie
Zodia Scorpion[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Probabil ți-ai copleșit deja toți prietenii cu entuziasmul tău, dar nu este vina ta dacă ei nu rezonează cu ideile pe care le ai. Poate ar fi bine să scoți anumite persoane care te dau înapoi din viața ta. Cunoști succesul săptămâna aceastra și nu ar trebui să lași pe nimeni să îți stea în cale, mai ales pe cei care se îndoiesc de tine.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Pe parcursul acestei săptămâni, capricornii strălucesc și se vor bucura de răsplata pentru munca lor. Astrele arată că este o perioadă foarte bună pentru a face investiții, chiar dacă Marte le-a asigurat și provocări. Apar unele probleme în relația de cuplu, dar nu există nimic ce nu poate fi reparat prin compromisuri și înțelegere.

Vărsător (20 ianuarie – 18 august)

Jupiter se află în Vărsător săptămâna aceasta, ceea ce înseamnă că ar trebui să spere la o evoluție în plan financiar sau o ofertă de pe urma căreia vor avea numai de câștigat. Nu vorbim de sume de bani extrordinare, dar, cu siguranță, vărsătorii vor evolua în plan profesional.  În plan sentimental există foarte mult entuziasm, totuși cei singuri vor întâmpina dificultăți în a comunica în relații.

Citeste si: Horoscop 2022: Zodiile care vor avea noroc cu carul

Pești (19 februarie – 20 martie)

Pare că această săptămâna va fi oarecum blândă și liniștită. Peștii cred în intuiția lor mai mult ca nicioadată, iar asta îi va ajuta să facă alegeri mai bune toată luna august. În curând, luna nouă aduce o energie pe care o vor simți cel mai bine în plan profesional. Săptămâna aceasta le va aduce o dragoste profundă pentru disciplină și efort, care îi va ajuta în proiectele viitoare.