Stiri

Ziua Internaţională a Prieteniei - 30 iulie 2022: Mesaje, urări şi felicitări pentru cei care sunt alături de tine la bine şi la greu

Ziua Internaţională a Prieteniei - 30 iulie 2022: Mesaje, urări şi felicitări pentru cei care sunt alături de tine la bine şi la greu
Ziua Internațională a Prieteniei [Sursa foto: PixaBay]
Pe data de 30 iulie se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Prieteniei. Cu această ocazie ţi-am pregătit o serie de mesaje, urări şi felicitări pentru cei care sunt alături de tine la bine şi la greu

Mesaje de Ziua Prieteniei 2022. Pe data de 30 iulie, oamenii din întreaga lume sunt încurajați să se apropie de prietenii lor. Sărbătorește Ziua Internaţională a Prieteniei alături de cei dragi ţie.

Frumusețea tuturor prieteniilor, fie că sunt încercate și testate sau noi și în plină dezvoltare, este că fiecare este unică față de cea din urmă. Așadar, astăzi, mai mult decât în orice altă zi, este șansa de a-i lăsa pe toți cei care îti sunt alături la bine și la greu să știe cât de mult îți pasă și îi apreciezi.

Este șansa de a ajunge atât la prietenii vechi, cât și la prietenii noi și de a face ceva care sărbătorește ceea ce înseamnă prietenia lor pentru tine.

Citeste si: Amalia Enache le-a spus prietenilor ce cadouri să nu-i aducă. Prezentatoarea nu mai vrea lucruri pentru casă: „Nu stau să jelesc după niște obiecte”

Ziua Internaţională a Prieteniei - 30 iulie 2022: Mesaje, urări şi felicitări pentru cei care sunt alături de tine la bine şi la greu
Ziua Internațională a Prieteniei[Sursa foto: PixaBay]

Când a fost sărbătorită pentru prima dată Ziua Internațională a Prieteniei?

În 1998, Winnie the Pooh a fost numit Ambasadorul Prieteniei al lumii la Națiunile Unite, iar în aprilie 2011, Națiunile Unite au recunoscut oficial ziua de 30 iulie drept Ziua Internațională a Prieteniei.  În plus, odată cu creșterea rețelelor de socializare care ne fac mai conectați decât oricând, hashtag-urile de Ziua Internațională a Prieteniei oferă tuturor șansa de a se implica, indiferent unde se află în lume.

Citeste si: Mesaje emoţionante pentru cel mai bun prieten

Pe 30 iulie, suntem recunoscători pentru aceste relații la nivel mondial, deoarece promovează și încurajează pacea, fericirea și unitatea. Multe evenimente din această zi se concentrează pe reconciliere, realizarea unei punți de înțelegere și consens și găsirea confortului în acele prietenii care se simt ca acasă. Puterea prieteniei este una internațională care ajunge în toate colțurile și la toate culturile globului.

Iată câteva idei despre cum să sărbătorești această zi alături de prietenii tăi

Lua-ți legătura cu prietenii voștri pentru o conversație sau o întâlnire. Amintiți-vă că vă susțineți unul pe altul și planificați o întâlnire pentru a crea noi amintiri și a împărtăși râsete. Încercați ceva nou sau vizitați un loc pe care amândoi ați fi vrut să îl vedeți și bucurați-vă împreună de experiențe de neuitat.

Acceptă o invitație de a cunoaște oameni noi. S-ar putea să legi prietenii de-a lungul vieții la care nici nu te așteptai. E minunat când oamenii se întâlnesc și află unul de la altul lucruri noi. Declanșați o conversație interesantă și distractivă, care să vă umple de energie pozitivă.

Spune-le prietenilor tăi cât de mult îi apreciezi. Fie că e vorba de o întâlnire față în față sau de un mesaj, amintește-le prietenilor tăi cât sunt de importanți pentru tine. Perioada pandemiei a îngustat legăturile dintre oameni, dar acum când încă ne bucurăm de o normalitate îndoielnică, putem să ne bucurăm de timpul petrecut între prieteni.

Citeste si: Ce faci în weekend?! Evenimente pentru perioada 29-31 iulie 2022 în București

Provoacă-ți cercul de prieteni să împărtășească o experiență pe care cred că nu a avut-o niciunul dintre ceilalți prieteni ai săi. Vei descoperi lucruri noi despre prietenii tăi și vei afla cât de unic este fiecare dintre ei. De asemenea, puteți să numiți amintirile voastre preferate împreună și ideile noi pe care ați vrea să le creați.

De asemenea, Ziua Internaționale a Prieteniei poate fi sărbătorită la școală. Elevii pot scrie eseuri despre ce înseamnă prieteniile pentru ei și de ce își consideră prietenii cei mai buni. În mod similar, arta, poezia și alte căi sunt toate modalități de a-i determina pe copii să se gândească la ce este prietenia.

Ziua Internaţională a Prieteniei - 30 iulie 2022: Mesaje, urări şi felicitări pentru cei care sunt alături de tine la bine şi la greu
Ziua Internațională a Prieteniei[Sursa foto: PixaBay]

Cele mai frumoase mesaje, urări şi felicitări de Ziua Prieteniei

„Oricât de bătrâni ajungem, indiferent de distanța pe care o avem între noi, vei rămâne mereu în inima mea... Îți doresc o zi foarte fericită a prieteniei!”

„Nu există nicio distanță în această lume care să ne poată despărți pentru că suntem strâns conectați cu inimile noastre și prietenia noastră este veșnică... Cu ocazia Zilei Prieteniei, să ridicăm un toast pentru cea mai bună relație din viața noastră... Te iubesc!!!"

„S-ar putea să am mulți prieteni, dar tu ești singurul care este cel mai aproape de inima și sufletul meu și te voi iubi mereu cel mai mult în această lume….. Trimit dragostea și urările mele calde de Ziua Prieteniei celui mai uimitor prieten pe care l-aș putea avea."

Citeste si: 31 iulie 2022: Ziua Avocado. Ce beneficii ne aduce pentru sănătate

„La mulți ani de Ziua Prieteniei, prietene! Ești o persoană pe care mă pot baza la fiecare pas al vieții mele. Fie ca frumoasa noastră prietenie să dureze pentru totdeauna!”

„Cel mai de preț lucru pe care îl am este prietenia ta. Îl voi prețui pentru totdeauna. La mulți ani de Ziua Prieteniei, Bestie!”

„Ești tot ce poate fi un prieten adevărat. Tu ești cel mai prețios dar de la Dumnezeu. Îmi doresc să rămânem cei mai buni prieteni pentru tot restul vieții noastre. Îți doresc o zi foarte fericită a prieteniei!”

„Ai intrat în viața mea, mi-ai câștigat inima și ai rămas... Aceasta este povestea scurtă și dulce a prieteniei noastre, care este în afara lumii... Mulțumesc că ești un prieten atât de bun... La mulți ani de Ziua Prieteniei.”

„Ești un înger trimis din cer să-mi facă viața frumoasă, inima fericită și să aibă grijă de zâmbetul meu... La mulți ani de Ziua Prieteniei, draga mea.”

Ziua Internaţională a Prieteniei - 30 iulie 2022: Mesaje, urări şi felicitări pentru cei care sunt alături de tine la bine şi la greu
Mesaje și urări pentru prieteni[Sursa foto: PixaBay]

„Îi doresc o zi a prieteniei foarte fericită celui mai drag și dulce prieten care m-a surprins mereu făcând lucruri pe care nimeni nu le-ar face vreodată pentru mine.”

„Îi doresc o zi foarte fericită prietenei mele. Tu ești strălucirea zâmbetului meu, ești lumina în întuneric, ești speranța când sunt pierdut.”

„Haiți să sărbătorim frumoasa prietenie pe care o împărtășim pentru a face din aceasta o zi perfectă a prieteniei, ziua care ne oferă un alt motiv pentru a petrece mai mult timp împreună.”

„Dacă există cineva pe care să mă pot baza fără să mă gândesc, atunci tu ești, prietenul meu. Îți doresc o zi fericită a prieteniei.”

Citeste si: Horoscop august 2022. Perioadă bună pentru mai multe zodii. Astrele ne protejează!

„Cu cât ai mai mulți prieteni în viață, cu atât viața ta devine mai plăcută. Așadar, fă-ți mai mulți prieteni, ai grijă de ei și trăiește o viață fericită. Vă doresc o zi fericită a prieteniei!”

„Dragă prietenă, îți mulțumesc că mă apreciezi mereu. Prietenii ca tine rămân în inimă pentru totdeauna și amintirile lor nu dispar niciodată. La mulți ani de Ziua Prieteniei, dragă cea mai bună prietenă. Îmi este dor de tine!”

„Este plăcut să ai oameni care au grijă de tine. Îți mulțumesc că ești genul acesta de persoană în viața mea. Zi a Prieteniei fericită!”