Stiri

Dimineața Nebună: Horoscop dragoste august 2022: Ce spun astrele? - Audio

Horoscop dragoste august 2022
Horoscop dragoste august 2022
Horoscop dragoste august 2022: Stelele și modul în care se aliniază au multe de spus despre cine îți va face inima să bată. Vei avea noroc și vei găsi dragostea sau te vei confrunta cu contrariul?

Horoscop dragoste august 2022: Consultă horoscopul pentru luna august 2022 şi află cum îţi va merge în ultima lună de vară pe plan sentimental. Iată zodiacul complet pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scoprion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti!  

Berbec

În ciuda schimbărilor bruște de dispoziție, relația ta cu partenerul tău va trece printr-o perioadă grozavă. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă de mult timp, luna aceasta vor apărea mai multe oportunități și vei găsi ceva care să ți se potrivească.

Horoscop dragoste august 2022
Horoscop dragoste august 2022

Horoscop dragoste august 2022 Taur

Partenerul tău se va simți mai aproape de tine ca niciodată, profită de momentele de pasiune. Atât de mult stres nu îți face bine, câteva zile libere pot fi utile. Efortul pe care l-ați depus pentru a avansa la locul de muncă va fi răsplătit. Bucură-te de realizările tale.

Horoscop dragoste august 2022
Horoscop dragoste august 2022

Horoscop dragoste august 2022 Gemeni

Implică-te mai mult în relația cu partenerul tău dacă vrei ca totul să meargă bine și relația să fie consolidată. Lasă fricile deoparte și bucură-te de momentele de fericire și, mai presus de toate, de plăcere. Punctul tău slab luna aceasta vor fi oasele, încearcă să-ți crești aportul de lactate și să iei suplimente cu calciu.

Citeste si: Care sunt infracţiunile prevăzute în Codul Rutier 2022 şi cum se sanţionează?

Leu

Vei întâlni o persoană cu totul specială într-o călătorie pe care o vei face cu prietenii tăi. Trecutul este trecut, dar acceptarea acestui fapt deschide calea către un viitor mai luminos. Ai capacitatea de a o lua de la capăt și vei recâștiga tot ceea ce ai sacrificat într-un mod pe care nu ți l-ai fi putut imagina vreodată.

Fecioară

Ai încredere în tine. Când crezi că te-ai împăcat cu o despărțire, apare un nou flashback, forțându-te să reevaluezi unde trebuie să-ți concentrezi atenția. Chiar dacă nu înțelegi prin ce ai trecut, puțină introspecție și timp te vor ajuta să ajungi într-o poziție în care vei simți că vei putea iubi din nou.

Balanță

Vei întâlni pe cineva foarte interesant cu care, în timp, ai putea începe o relație stabilă pentru viitor. Nu ratați ocazia de a participa la o întâlnire de afaceri care vi se va propune.

Scorpion

Deconectarea va fi esențială în această lună. Când vine vorba de dragoste, ești pregătit pentru mai mult. Au trecut vremurile în care flirtul era distractiv și asta pentru că ai crescut și ai realizat ce vrei într-o relație. În viața ta cauți ceva mai stabil și mai durabil.

Săgetător

A avea o aventură cu cineva doar de dragul de a te distra nu mai este ceva care să te intereseze. În luna august începi căutarea unui partener alături de care să te simți împlinit din toate punctele de vedere. Dacă ai propria ta afacere, va trebui să faci față micilor plăți care nu sunt planificate și vă pot destabiliza soldul.

Capricorn

Luna august este una plină de lecții de viață pentru nativul Capricorn. Are șansa să pună capăt unei relații în care nu se mai simte fericit. Este recomandat să te îndepărtezi de situația în care te afli pentru a putea privi cu obiectivitate situație de ansamblu.

Citeste si: Horoscop 29 iulie 2022: Evenimente astrologice importante. Trei zodii vor fi afectate

Horoscop dragoste august 2022 Vărsător

Nervii și stresul vor fi nota predominantă și vei face greșeli involuntare. Dacă nu ești într-o relație, Venus va fi marele tău aliat. Fii sincer și optimist și vei putea să întâlnești o persoană alături de care te vei bucura de clipe minunate.

Horoscop dragoste august 2022
Horoscop dragoste august 2022

 

Pești

Faceți o prioritate din a petrece timp cu partenerul, deoarece acesta va fi o sursă fantastică de sprijin și stabilitate pentru voi. Pentru a avea o relație sănătoasă și de lungă durată, trebuie să depuneți efort și să fiți dispuși să ascultați și punctul de vedere al persoanei de lțngă voi, chiar dacă nu coincide cu propria opinie.

Despre acest subiect au vorbit și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul „ Dimineața Nebună ”. Dacă nu ai fost pe frecvențe poți asculta întregul moment chiar aici.