• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop 22 iulie 2022: Tensiuni în viața de cuplu pentru trei zodii

Horoscop 22 iulie 2022
Horoscop 22 iulie 2022
Horoscop 22 iulie 2022: Verifică horoscopul zilnic şi vezi ce ţi-au rezervat astrele! Zodiile care vor avea parte de tensiuni în cuplu

Horoscopul tău zilnic pentru 22 iulie 2022 este aici cu o prognoză astrologică pentru toate semnele zodiacale pentru ziua de vineri. Cum vor decurge aceste zile pe plan sentimental și profesional? În dragoste care zodie va avea noroc? Trebuie doar să aflăm cu previziunile astrale.

Citeste si: Horoscop 21 iulie 2022: O zi cu stres pentru trei zodii

Horoscop 22 iulie 2022. Ce ne rezervă astrele

Horoscopul pentru 20 iulie 2022 vine cu surprize. Unele plăcute, altele mai puțin plăcute. Aşa că trebuie să verifici care sunt previziunile pentru această perioadă. Iată ce au rezervat astrele, pentru fiecare zodie în parte!

Horoscop 22 iulie 2022 Berbec

Vineri este ziua în care primii doi decani ai casei Berbec vor avea șanse mari să realizeze pe deplin importanța pe care o are jumătatea lor mai bună în acest moment al vieții lor.

Celibatarii, pe de alta parte, vor începe să se gândească dacă este potrivit să agite apele sentimentale frecventand pub-urile și cluburile aglomerate.

Horoscop 22 iulie Taur

Pari ciudat si vor fi multi care vor observa, dar nu vei dori sa dai explicatii celor care crezi ca nu te inteleg si tind sa fie suparati. În dragoste, taurii vor fi cei care vor face scântei și care, în schimb, luptă cu nemulțumirea constantă cu partenerul.

Profita de ultimul sfert de Luna care, dominandu-ti constelatia, iti va permite sa decolazi in sectoarele cele mai dragi inimii tale.

Horoscop 22 iulie Gemeni

Fii plin de speranță, entuziast, indulgent, deoarece fervoarea, impulsul și ușurința îți vor permite să-ți revigorezi rutina, să începi o perspectivă, să contrabalansezi o pacoste, să primești satisfacții și să petreci ore memorabile cu oamenii tăi preferați. Dialogul, tandrețea, dulceața vă vor ajuta și la consolidarea unei prietenii sau a afecțiunii, chiar dacă veți fi revoltați în weekend.

Atenție la căldură!

Citeste si: Horoscop săptămânal 18- 22 iulie 2022: O săptămână plină de provocări

Horoscop 22 iulie 2022
Horoscop 22 iulie 2022

Horoscop 22 iulie 2022 Rac

Un Jupiter binevoitor îți va oferi puterea de care ai nevoie pentru a descifra o enigmă, a trăi momente intense, a obține ceea ce îți dorești! Pe de altă parte, un comunicat de presă va ușura și o situație financiară sau privată va stresa.

Horoscop 22 iulie 2022 Leu

Aterizarea Luminarului galben pe gradele lor opuse Aerului Saturn retrograd va acționa, după toate probabilitățile, ca un punct de cotitură pentru cei născuți sub semnul Leului în următoarele patru săptămâni. Felinele care au reușit să dezlege unul sau mai multe noduri karmice, de fapt, vor trăi luna zilei de naștere ca pe un fel de renaștere, în timp ce nativii care au continuat să-și cultive octavele joase vor avea de a face cu o concluzie neașteptată, de exemplu o concediere sau sfârșitul unei povești de dragoste.

Horoscop 22 iulie 2022 Fecioară

Fii cu picioarele pe pământ! Gândirea rațională te va scuti de obstacole și piedici așa că dacă ezitarea ar domni, evaluează argumentele pro și contra unei situații specifice și apoi decide fără a te lăsa influențat de nimeni!

Horoscop 22 iulie 2022 Balanță

În sfera operativă sau privată atmosfera va fi tensionată sau poluată astfel încât se vor crea tensiuni puternice între rude, soți, cooperatori... Acum gândește-te la tine și dacă este posibil, fă o excursie sau apucă-te de un hobby.

 

Horoscop 22 iulie 2022
Horoscop 22 iulie 2022

Horoscop 22 iulie 2022 Scorpion

În acest moment, ar trebui să fii foarte atent la chestiunile financiare și de afaceri. Controlează-ți puțin mai mult cheltuielile și conturile și vei evita mai multe dezamăgiri. Ai putea primi bani de la familia ta. În dragoste, vei primi o veste bună care îți va schimba starea de spirit, te vei bucura. Vei petrece câteva zile foarte distractive întâlnind oameni noi și interesanți.

Horoscop 22 iulie 2022 Săgetător

Veți rezolva problemele în așteptare și, în sfârșit, vă veți putea actualiza agenda. Te simți foarte optimist și asta va avea un impact asupra rezultatelor pozitive. În această zi veți avea mai mult timp liber, vă veți odihni sau vă veți bucura după cum doriți. Ai grijă de programele tale, acestea vor fi cheia pentru ca totul să funcționeze corect. Nu uitați de obiceiurile bune pentru sănătate, ele sunt cele care ne fac să ne bucurăm de energie.

Horoscop 22 iulie 2022 Capricorn

Cu o zi înainte de weekend care va părea fără infamie și fără laude pentru cei născuți în Capricorn, care se vor trezi nevoiți să se descurce cu obișnuitul cotidian. În realitate, însă, bine ascunse vor exista oportunități excelente de câștig în sfera profesională.

Horoscop 22 iulie 2022
Horoscop 22 iulie 2022

Horoscop 22 iulie 2022 Vărsător

Un prieten îți poate spune despre o oportunitate de angajare care s-ar putea să te intereseze. Cere ce vrei, esti intr-un moment bun si ar trebui sa profiti de el. Vei avea relații foarte pozitive cu oamenii din jurul tău în general. Veți fi în măsură să cuceriți o persoană care vă place de mult. Daca practici sport iti vei imbunatati foarte mult calitatea vietii, vei deveni mai puternic.

Horoscop 22 iulie 2022 Pești

Concentrare sentimentala. Înțelegerea dacă să continui sau nu o relație emoțională va reprezenta probabil accentul celei de-a 12-a zodie în aceste douăzeci și patru de ore, nativii își vor da seama că trebuie să se decidă cât mai curând în acest sens. Fiți atenți la semne.