Stiri

Horoscop săptămânal 18 - 22 iulie 2022: O săptămână plină de provocări

Horoscop săptămânal 18 - 22 iulie
Horoscop săptămânal 18 - 22 iulie
Horoscop săptămânal 18 - 22 iulie 2022: Află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 18 - 14 iulie 2022, conform horoscopului săptămânal!

Iată horoscopul săptămânal 18- 22 iulie 2022! Ce ne rezervă astrele?

Preocupările din această săptămână vor varia de la necazuri în dragoste, până la construirea de averi și întreprindere de succes. Demersurile de afaceri vor avea suișuri și coborâșuri, iar unele cupluri romantice se vor împăca cu deciziile lor de relație. Ne vom uita la vise urâte cauzate de o criză de conștiință și la câteva decizii prostești luate în dragoste.

De asemenea, ne uităm la noi cupluri care se formează din prietenii care au durat ani de zile. Săptămâna aceasta ne aduce materialele potrivite și instrumentele potrivite pentru a realiza ceea ce dorim. 

Citeste si: Horoscop de weekend 16- 17 iulie 2022: Situații imprevizibile pentru 5 nativi

Horoscopul săptămânal săpămânal Berbec

Berbecii trebuie să-și consolideze poziția acasă și în societate.

Este o săptămână în care trebuie să arate cine sunt. Nu va fi un șoc pentru tine când te vei trezi că îți revendici spațiul și îți ceri intimitatea. Simți că ai sacrificat suficient și în timpul săptămânii, vei cunoaște că, dacă vrei să păstrezi ceva, atunci ar fi mai bine să fii dispus să lupți pentru asta.

Deși nu vei fi provocat în acest fel, vei fi în gardă.

Săptămâna aceasta te pune într-o stare defensivă, pe care o vei considera a fi una de pregătire, pentru a ști cum să reacționezi pe viitor. 

Horoscop săptămânal 18 - 22 iulie
Horoscop săptămânal 18 - 22 iulie

Horoscopul săptămânal săpămânal Taur 

Taurul, în săptămâna 18- 22 iulie 2022, trebuie să adopte o altă tactică, o altă optică în abordarea tuturor problemelor, pentru că nu au duc la un rezultat bun.

Trebuie să schimbe tactica. Dacă ați experimentat vreodată sentimentul de exagerare, săptămâna aceasta vă va face să știți că acest lucru este realitate. Ești pe cale să exagerezi, Taur, și deși consecințele nu vor fi prea groaznice, vor fi fizice și tu vei fi cel care le va simți.

Acesta ar putea fi un avertisment pentru a folosi moderația în toate lucrurile. Încercați să vă abțineți de la acțiunile excesive, în special când mâncați, beți sau chiar vă antrenați prea mult. Respectă-ți corpul, deoarece este singurul pe care îl ai.

Horoscop săptămânal 18 - 22 iulie
Horoscop săptămânal 18 - 22 iulie

Horoscopul săptămânal săpămânal Gemeni

În săptămâna 18-22 iulie 2022, Gemenii sunt pregătiți să se certe cu toți. Au bătălii furtunoase. Sfatul runei este să rămână calmi, pentru că totul se va rezolva. Aceasta este săptămâna de care ai nevoie pentru a-ți limpezi mintea și a recăpăta stăpânirea puterii tale. Ți-ai permis prea multe „coborâșuri” și nu mai poți tolera încă o veste proastă. Și astfel, iei o decizie fermă de a lăsa opiniile celorlalți să iasă din tine. Săptămâna aceasta te vindecă în sfârșit de durerea sâcâitoare a ceea ce lași să te conducă.

Citeste si: Horoscop 18 iulie 2022: Mincina are picioare scurte pentru trei zodii

Horoscop săptămânal 18 - 22 iulie
Horoscop săptămânal 18 - 22 iulie

Horoscopul săptămânal săpămânal Rac

Racii au un mesaj dublu. Să se relaxeze și să nu-și mai facă griji de starea de sănătate a apropiaților. Cei care sunt mai grijulii, să se mai relaxeze. Sincer, nu știi ce faci cu viața ta. S-ar putea să simți că trebuie să găsești un scop și, dacă mergi pe acea cale, vei ajunge să te simți deprimat, deoarece nu există un scop evident pentru tine.

Ești blocat pe cuvântul „scop” și simți că trebuie să fii ca toți ceilalți. Scopul tău, Rac, este să trăiești. Asta e tot. Nu vă îngrijorați de lucrurile mici; nu vă blocați în cuvinte precum scop sau cale. Doar trăiește-ți viața și nu te lăsa prins de cuvinte la modă.

Horoscopul săptămânal săpămânal Leu

Leii trebuie să fie puternici și forțoși. Să aibă tărie și să treacă este unele neplăceri. Forță și putere.

Pentru că sezonul tău se apropie, simți că lumea îți datorează ceva. Acest lucru creează un sentiment de lipsă în tine, de parcă nu ai avea tot ce ai nevoie acum. Fantezi că ești cumva o victimă, că toată lumea ar trebui să te aducă laude și atenție.

Vrei cadouri, promisiuni și distracție. Le vei avea pe toate, dar trebuie să-ți reducă atitudinea insistentă, deoarece îi va descuraja pe oameni și, înainte de a-ți da seama, îți vei manifesta cea mai mare frică: oamenii te ignoră pentru că ești prea dificil.

Horoscopul săptămânal săpămânal Fecioară

Săptămâna 18- 22 iulie 2022 este o săptămână de aur. Au călărețul câștigător. Să fie siguri de câștiguri. Vrei să știi ce fac ceilalți și nu vrei să recunoști că ești interesat doar pentru că te-ai plictisit și ai nevoie de ceva pe care să te concentrezi.

Săptămâna aceasta ai uitat complet cum să-ți folosești mintea pentru a-ți găsi pacea; ai prefera să cazi în drame inutile.

Horoscopul săptămânal săpămânal Balanță

Balanţele se pune pe îndrăgosteală. Fertilitate și belșug pentru Balanțe. Peste puțin timp dorințele vor deveni realitate. Așteptați-vă săptămâna aceasta la un dezacord cu prietenii, care se poate transforma într-o sesiune în care toți cei implicați ajung să se înregistreze reciproc pe rețelele sociale.

E ca și cum ai sărit în toată drama care poate avea loc între prieteni; ești pe deplin responsabil pentru rolul tău în acest efort teatral și știi asta. Mândria te lasă să-ți pierzi prietenii; nu vei ceda și cu cât poziția ta este mai fermă, cu atât vei deveni mai singur.

Horoscopul săptămânal săpămânal Scorpion

Scorpionul stă pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Să fie prudenți. În această săptămână, te uiți în gol, căutând răspunsuri. Te-ai plictisit și știi că depinde de tine să ieși din această zonă. Ați dori să dați vina pe altcineva, dar recunoașteți cât de nesincer ar fi. Știi că tu ești cel care trebuie să se schimbe și că nu are nimic de-a face cu forțele externe. Săptămâna aceasta vă schimbă cursul; totuși, acest lucru va necesita efort și contemplare. Vei avea succes.

Horoscopul săptămânal săpămânal Săgetător

O veste frumoasă pentru Săgetători. Să lase grijile și problemele în urmă. Să se pregătească pentru o perioadă mult mai bună.

Zilele de exagerare au trecut, Săgetător, și nimeni nu știe asta mai bine decât tine. Nu ați încercat în mod conștient să exagerați, dar această săptămână vă permite să reflectați asupra a ceea ce a mers prost, împreună cu idei creative despre cum puteți remedia orice daune pe care le-ați provocat. Este o săptămână bună, dar vine cu încercări și erori. Dacă poți rămâne concentrat, atunci poți realiza lucruri grozave. Eliminați distragerile, deoarece acum știți care este direcția potrivită pentru dvs.

Horoscopul săptămânal săpămânal Capricorn

Capricornii susțin o bătălie. O mică bătălie, dar nu trebuie să fie îngrijorați. Ei sunt convinși că trebuie să câștige. Dacă este nevoie, poți fi o adevărată amenințare și rezervi această latură a naturii tale doar pentru momentele care necesită rafinarea ta dură. Cineva va încerca să-ți încurce treburile săptămâna aceasta. Deși acest lucru poate declanșa partea mai întunecată a ego-ului tău, nu vei fi judecat. 

Horoscopul săptămânal săpămânal Vărsător

Vărsătorii pot găsi rezolvarea tuturor problemelor, doar dacă fac un consiliu de familie. Ei sunt cam visători. S-ar putea la fel de bine să trăiești pe o altă planetă săptămâna aceasta, Vărsător, pentru că pur și simplu nu ești pregătit pentru trăsăturile oamenilor și slăbiciunile lor. Faceți asta din când în când; te îndepărtezi de oameni și te ascunzi în mica ta carapace cu lucruri care te fac să te simți în siguranță.

Săptămâna aceasta te face să alergi pentru acoperire, deoarece lumea din jurul tău se simte nesigură și instabilă. Faptul că ai această abilitate este practic o superputere și, pentru aceasta, spunem: „Mai multă putere pentru tine!”

Horoscopul săptămânal săpămânal Pești

Peştii se cam grăbesc și dacă nu au răbdare mâna norocului nu poate fi forțată. Să nu-și dorească azi, ce trebuie să fie pentru mâine. Deci, răbdare pentru Pești. Veți încerca să realizați ceva grozav în această săptămână și, deși s-ar putea să vedeți un oarecare succes, sentimentul de bază este că ați eșuat. Acest lucru nu este adevărat; cu toate acestea, te ții mereu la standarde de excelență aproape imposibile, ceea ce face ca multe dintre încercările tale să pară un eșec.

Este totul sau nimic cu tine, Pești, de aceea ești cu adevărat magnific. Pasiunea ta poate duce la oboseală și oboseală, dar cel puțin poți spune că ai pus totul în ea.