Stiri mondene

Harry Styles și Olivia Wilde s-au despărțit după doi ani de relație. Care este motivul?!

Harry Styles și Olivia Wilde s-au despărțit după o relație de doi ani
Harry Styles și Olivia Wilde s-au despărțit  [Sursa foto: Instagram]
Harry Styles în vârstă de 28 de ani și celebra regizoare de la Hollywood, Olivia Wilde, în vârstă de 38 de ani s-au despărțit.

După aproape doi ani de relație, Harry Styles a decis să se despartă de regizoarea Olivia Wilde. Se pare că cei doi s-au distanțat unul de altul în ultima perioadă, după cum spun sursele apropiate. Celebrul cuplu de la Hollywood a întâmpinat probleme și atunci când fosta bonă a actriței a început să vorbească cu presa și să dea din casa Oliviei Wilde. Mai mult, există o diferență de 10 ani între cele două vedete și e posibil ca acesta să-și fi spus și ea cuvântul între Harry Styles și Olivia Wilde.

Harry Styles și Olivia Wilde s-au despărțit după o relație de doi ani
Harry Styles și Olivia Wilde s-au despărțit după o relație de doi ani[Sursa foto: Instagram]

Decizia despărțirii ar fi una amiabilă: „Încă sun t  foarte buni prieteni”

Conform informațiilor oferite presei internaționale, artistul și regizoarea au pus capăt relației de comun acord, fără ca decizia să fi fost exclusiv a unuia dintre cei doi. „Încă sunt foarte buni prieteni. A fost o decizie amiabilă”, a declarat o sursă din anturajul celor doi pentru Daily Mail.

Citește și: VIDEO: Harry Styles a fost lovit în ochi cu bomboane, în timpul celui mai recent concert. Cum a reacționat artistul

Aceeași sursă a mai spus și că ruptura ar fi venit în condițiile în care fiecare dintre cei doi ar avea priorități diferite. Mai exact, Olivia se concentrează pe creșterea copiilor pe care îi are împreună cu fostul logodnic Jason Sudeikis, în vârstă de 47 de ani.

Iar Harry Styles, artistul nominalizat la premiile Grammy, se află în turneu și nu ar mai avea suficient timp pentru o relație.

“Sunt într-o pauză. El este încă în turneu și acum pleacă în străinătate. Ea se concentrează pe copiii ei și pe munca ei din L.A. În acest moment, au priorități diferite care îi țin despărțiți”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de @harrystyles

Citește și: VIDEO: A fost lansat trailerul de la „My policeman”, filmul în care Harry Styles are rolul principal

După despărțirea de actorul Jason Sudeikis, cu care a fost logodită timp de 7 ani și alături de care are 2 copii, Olivia Wilde și-a găsit fericirea în brațele tânărului Harry Styles. Cei doi au fost surprinși ținându-se de mână pentru prima oară la nunta unor prieteni. La vremea respectivă, cântărețul și regizoarea au legat o relație de prietenie când au început să lucreze la producția Don’t Worry Darling. În timp ce își petreceau timpul împreună, prietenia lor „ a devenit rapid o poveste romantică”,  spun apropiații.