Stiri mondene

Harry Styles anulează concertul de la Copenhaga după ce mai mulți oameni au fost împușcați într-un cenru comercial: „Sunt devastat”

Harry Styles anulează concertul la Copenhaga după ce mai mulți oameni au fost împușcați într-un cenru comercial: „Sunt devastat”
Harry Styles anulează concertul de la Copenhaga  [Sursa foto: Facebook]
Harry Styles a anunțat în mediul online că anulează concertul din Copenhaga. după ce mai mulți oameni au murit într-un atac armat.

Harry Styles și-a anulat concertul de la Copenhaga după ce mai multe persoane au fost ucise și multe altele au fost rănite când un bărbat înarmat a deschis focul într-un mall din apropierea locației în care artistul ar fi trebuit să concerteze. Cu câteva ore înainte ca acesta să urce pe scenă, atacul armat a izbucnit la un mall din capitala daneză, a anunțat duminică poliția din Copenhaga într-o declarație pe rețelele de socializare.

O persoană a fost arestată, martorii descriind atacatorul ca fiind un bărbat de 22 de ani.

Citeste si: VIDEO: A fost lansat trailerul de la „My policeman”, filmul în care Harry Styles are rolul principal

Prima reacție a lui Harry Styles  după ce și-a anulat concertul din Copenhaga 

Harry Styles, în vârstă de 28 de ani, era programat să cânte duminică seara la locul din apropiere, Royal Arena, ca parte a mult așteptatului său turneu Love On Tour.

De atunci, el a anulat oprirea, scriind că a avut inima zdrobită din cauza știrii într-o declarație.

„Am inima zdrobită împreună cu oamenii din Copenhaga. Ador acest oraș. Oamenii sunt atât de caldi și plini de dragoste. Sunt devastat pentru victime, familiile lor și pentru toți cei răniți. Îmi pare rău că nu am putut fiți împreună. Vă rugăm să aveți grijă unul de celălalt. H", a scris el pe rețelele de socializare, informează People

Citeste si: Atentat armat la Copenhaga. Mai multe victime într-un centru comercial

Harry Styles anulează concertul de la Copenhaga după ce mai mulți oameni au fost împușcați într-un cenru comercial: „Sunt devastat”
Harry Styles [Sursa foto: Facebook]

Numeroase persoane se adunaseră deja în interiorul arenei când a fost anunţată anularea spectacolului şi li s-a cerut să plece. Harry Styles urma să susţină concerte în cadrul Love On Tour în 2020 înainte ca pandemia de coronavirus să oprească concertele live. Turneul reprogramat a început în septembrie 2021 la Las Vegas înainte de mai multe concerte în SUA, iar etapa sa europeană a debutat la Glasgow luna trecută.

Harry Styles anulează concertul de la Copenhaga după ce mai mulți oameni au fost împușcați într-un cenru comercial: „Sunt devastat”
Harry Styles anulează concertul de la Copenhaga [Sursa foto: Facebook]

În săptămânile următoare, sunt programate să cânte și trupe muzicale, inclusiv Pearl Jam și Queen și Adam Lambert.