Lansări muzicale

Harry Styles a lansat piesa „Late Night Talking”

Harry Styles - Late Night Talking
Harry Styles - Late Night Talking   [Sursa foto: Captură YouTube]
Harry Styles a lansat un nou single, intitulat „Late Night Talking”. Dă-i play aici!

Videoclipul muzical al piesei „Late Night Talking”, lansată de Harry Styles a sosit, în sfârșit. Dezvăluit miercuri (13 iulie) la scurt timp după prânz, noul vizual îl găsește pe Styles cântând melodia soft-rock în pijamale și zacând în paturi diferite- cu mulți, mulți parteneri diferiți- în mai multe locații, inclusiv într-o galerie de artă. o stradă aglomerată, o scenă de teatru și un cer înnorat.

Citeste si: Harry Styles a lansat cel de-al treilea album solo- „Harry's House”

Videoclip: Harry Styles- Late Night Talking

Câștigătorul Grammy a testat terenul pentru prima dată cu noul videoclip cu două zile înainte de lansare, postând un scurt trailer pe contul oficial de Instagram Harry Styles HQ. Fragmentul a previzualizat scena de credit a videoclipului când Styles stă întins în pat și fluieră melodia „Late Night Talking” în timp ce își scutură picioarele la ritm, înainte de a tăia oa doua fotografie cu el învelit în pături, purtând pijamale roz cu buline și zâmbind. de la ureche la ureche.

Harry Styles - Late Night Talking
Harry Styles - Late Night Talking [Sursa foto: Captură YouTube]

Piesa "Late Night Talking" este acompaniată cu un videoclip regizat de Bradley & Pablo (Bradley Bell and Pablo Jones-Sole). Melodia este compusă de Harry Styles împreună cu Kid Harpoon, fiind extrasă de pe albumul „ Harry's House", lansat pe 20 mai 2022. Materialul este al treilea din cariera muzicianului. 

„Late Night Talking” este al doilea single de pe al treilea album de studio Harry’s House, care a apărut în mai. Este, de asemenea, al doilea videoclip oficial al albumului, cu excepția cazului în care numărați videoclipul „Daylight” pe care l-a filmat cu James Corden în apartamentul unui străin pentru un segment din „Late Late Show”. Single-ul principal de pe Harry’s House, „As It Was”, a fost lansat alături de un videoclip muzical capricios, cunoscut pentru secvențele sale coregrafiate pe o placă girantă gigantică. Cântecul se află în prezent la a noua săptămână de a fi pe locul 1 în Billboard Hot 100. Între timp, „Late Night Talking” a ajuns până acum pe locul 4 și a petrecut în total șapte săptămâni în top, notează Billboard.

Citeste si: Harry Styles anulează concertul de la Copenhaga după ce mai mulți oameni au fost împușcați într-un cenru comercial: „Sunt devastat”

Tracklist "Harry's House"- Harry Styles:

 1. "Music for a Sushi Restaurant"
 2. "Late Night Talking"
 3. "Grapejuice"
 4. " As It Was"
 5. "Daylight"
 6. "Little Freak"
 7. "Matilda"
 8. "Cinema"
 9. "Daydreaming"
 10. "Keep Driving"
 11. "Satellite"
 12.  "Boyfriends"
 13. "Love of My Life"