Stiri mondene

VIDEO: Harry Styles a fost lovit în ochi cu bomboane, în timpul celui mai recent concert. Cum a reacționat artistul

 Harry Styles a fost lovit în ochi cu bomboane
Harry Styles a fost lovit în ochi cu bomboane [Sursa foto: Instagram]
Momentul în care Harry Styles a fost lovit în ochi cu bomboane, în timp ce îşi saluta fanii la un concert în Los Angeles.

În prezent, Harry Styles susţine o serie de concerte în Los Angeles, ca parte a turneului său mondial pentru albumul „Harry’s House”. Artistul tocmai a fost nominalizat la şase categorii ale premiilor Grammy, inclusiv pentru albumul anului. În timpul celui mai recent concert, Harry Styles a fost atacat cu bomboane.

 Harry Styles a fost lovit în ochi cu bomboane
Harry Styles a fost lovit în ochi cu bomboane[Sursa foto: Instagram]

Harry Styles a fost lovit în ochi cu o bomboană Skittle

Potrivit lui Pauli, un membru al grupului care îl însoţeşte pe Harry Styles, obiectul era într-adevăr o bomboană Skittle. El i-a liniştit pe fanii artistului confirmând că ochiul lui este bine şi a transmis: „Fă-mi o favoare: nu mai arunca cu Skittles pe scenă”.

După ce imaginile au început să circule în mediul online, nu a trecut mult timp până când Skittles a auzit de incident și comentat pe Twitter: „Nu credeam că trebuie să spun asta: te rog nu arunca cu Skittles”.

Harry Styles are rolul principal în „My policeman” 

Harry Styles, care este si actor, a jucat în aceasta toamna în doua filme: thrillerul psihologic „Don’t Worry Darling”, a carui campanie de promovare a dezlantuit pasiuni, si drama istorica „My Policeman”.Filmul „My Policeman” este regizat de Michael Grandage, un regizor de teatru apreciat din Marea Britanie, iar povestea este o adaptare dupa romanul lui Bethan Roberts din 2012.

Citește și: VIDEOCLIP: Harry Styles- Music For a Sushi Restaurant

„Ideea lui Tom este ca e un personaj confuz. E cu atat mai problematic pentru ca e politist, are o cariera in care totul este despre a respecta legea. Iar legea de la vremea respectiva este despre tot ceea ce simte el, e o complexitate a unor emotii care trebuiau intelese de orice urma sa il joaca pe Tom, trebuia sa le inteleaga si sa le absorbe”, a spus Michael Grandage într-un interviu acordat publicatiei Vanity Fair.